Hur man anta Free Chinchillor

December 12

Chinchillor är ett populärt litet husdjur. Deras exotism överskrider gnagare familjen stereotyper, vilket gör dem tilltalande för en bredare publik. Medan de gör stora husdjur, många människor motsätter sig begreppet köpa husdjur en djuraffär. Här är några steg mot att anta en chinchilla gratis.

Instruktioner

Att hitta Antagande Resurser och förbereds

1 Kontrollera Internet. Titta in lokala räddningsgrupper, vet kontor, djur kontroll och nätet annonser för chinchillor för antagande. Också, chinchilla forskning uppfödare. Vissa uppfödare är villiga att anta en viss del av sina lager. Se avsnittet Resurser för vissa specifika webbplatser.

2 Läs din lokala eller regionala tidningen. Kontrollera annonser för husdjur för adoption. Många individer och räddningsorganisationer lägga upp annonser i dessa tidningar.

3 Lägg till en annons på din egen online och / eller i en tidning, om att du försöker anta en chinchilla.

4 etablera en relation med olika organisationer och veterinär kontor. Nätverk är ett bra sätt att höra om potentiella chinchillor för antagande.

5 När du har gjort kontakt med en potentiell adoptanten, se till att du uppfyller alla krav i adoption. Vissa adopters föredrar att träffas personligen, utför ett hembesök, och se till att du har alla nödvändiga tillbehör för att ta hand om en chinchilla. Var redo.

6 Se till att dina egna krav för att anta är uppfyllda. Du kanske vill kräva veterinär register och personlighetstest. Om du väljer att ha någon av dessa saker, vara fast vid ditt beslut. Pet adoption är ett stort ansvar.

Tips

  • Se till att chinchilla du väljer är rätt för ditt hushåll med avseende på personlighet, kompatibilitet och hälsa.

  

Kommentar