Hur man gör din näsa Sharper

May 8

Hur man gör din näsa Sharper


Vässa formen på näsan, åtminstone tillfälligt, med hjälp av speciella makeup appliceringsteknik. Med rätt makeup ansökan, kan du ge en illusion av en smalare, vassare näsa. Du kan ge en bred näsa mer definition eller tippa en lång näsa, för att få det att verka kortare. Använd vattenfast makeup för att hålla din "nose jobb" intakt - om du kasta några tårar eller fastna i regnet. För att göra ändringarna permanenta, kan näsplastik eller näsa kirurgi krävas.

Instruktioner

1 Rengör och återfuktar huden. Beredd hud gör en bra duk för makeup.

2 Applicera krämen till pulver stiftelse till hela ansiktet med en makeup svamp. Blanda det väl runt näsan, att komma in i veck, för en smidig utseende.

3 Doppa en mörkare nyans av makeup på din makeup svamp. Makeup bör vara en nyans mörkare än din vanliga makeup. För att göra näsa skarpare ut, göra en subtil linje med smink från pannan ner sidorna av näsan. Gör detta på båda sidor av näsan.

4 Vrid svampen över och blanda de två färgerna tillsammans. Din vill göra mjuka konturlinjer. Knacka på änden av näsan med den mörka färgen att vässa spetsen. Blanda denna färg också.

5 Ställ in foundation med en pressad eller löst puder. Tryck på näsan med pulver under dagen.

Tips

  • Om det i en hast, använda en överstrykningspenna borste och pulver för att lägga till skuggning på sidorna av näsan.

  

Kommentar