Hur kan man minska risken för kaffefläckar på tänderna

May 9

Hur kan man minska risken för kaffefläckar på tänderna


Regelbundna kaffedrickare njuta av sin kopp Joe på en risk för deras pärlvita tänder. Kaffe har en tendens att missfärga tänder gula över tiden. Dessa fläckar är nästan omöjligt att bli av med utan hjälp av en tandläkare. Även om tänder som redan har färgats kommer att kräva professionell blekning behandling för att återställa dem, det finns vissa vanor som kan hjälpa kaffedrickare minimera denna fula fläckar.

Instruktioner

1 Hitta en mild blekning tandkräm som tilltalar dig. Trots påståenden tillverkare gör, kan blekning tandkräm inte ta bort fläckar redan på plats. De kan dock förhindra eller bromsa gulnande processen.

2 Floss minst en gång varje dag. När tänder fläckar, de ser mörkare runt kanterna på grund av plack som ackumuleras där. Plack är ämnet på tanden som faktiskt plockar upp fläcken. Tandtråd för att minimera plack kommer att hjälpa till att kontrollera kaffe färgning liksom.

3 Brush dagligen, försiktigt och grundligt göra vissa att göra det efter att ha avslutat den sista klunk kaffe. Borstning kommer att ta bort kafferester från tänderna innan färgning har en chans att ställa in. Om du befinner dig utan en tandborste av någon anledning, åtminstone swish väl med vatten för att avlägsna vad återstod du kan.

4 Använd ett sugrör. Därvid verkar utöver det vanliga för de som dricker kaffe, kan ett sugrör förhindra kaffe från att röra framtänderna. Om kaffe inte kan röra tänderna, kan det inte fläckar på tänderna.

5 dryck kylare eller iskaffe. Ju varmare kaffet, desto större risk för fläckar. Varma drycker faktiskt orsaka små sprickor i tänderna som tillåter fläckar för att ställa in djup. Dricka iskallt eller kallare kaffe kan göra en stor skillnad.

6 sluta dricka flera koppar kaffe genom hela dagen. Dricker kaffe hela dagen ökar väsentligt risken för färgning beroende på den ökade exponeringen. Skära ned till en kopp om dagen kan göra underverk för att förhindra fläckar.

7 Håll råa morötter eller selleri stjälkar praktisk och mumsa på dem efter att ha druckit kaffe. Dessa grönsaker vattenbaserade kommer att hjälpa gnugga bort fläckar från tänderna, men inte lika bra som en tandborste.


  

Kommentar