Hur kan jag få min hund att uträtta sina behov i sin trädgård Only?

April 10

Hur kan jag få min hund att uträtta sina behov i sin trädgård Only?


Få din hund att uträtta sina behov i sin trädgård bara kan vara en utmaning eftersom du måste börja träna tidigt och du måste vara konsekvent - annars kommer tiden att träna din hund till spillo. Det är viktigt att få din hund att uträtta sina behov utanför en plats för att undvika att trampa i bajs medan du trädgårdsarbete eller på annat sätt njuta av din trädgård. Dessutom, om du lär din hund att uträtta sina behov på ett ställe, kan du undvika obehagliga stunder under en trädgårdsfest.

Instruktioner

1 Välj en plats där du vill att din hund att uträtta sina behov hela tiden. Ta bort alla skräp och växter bort från platsen med hjälp av en spade.

2 Samla ett par bitar av avföring från din hund och placera den i den tilldelade platsen. Städa upp resten av varvet, så att ingen bajs kvar någonstans på gården.

3 Vatten hela gården med hjälp av en slang för att eliminera lukten av avföring och urin.

4 Träna din hund att förstå ett enkelt kommando på potta tid, till exempel "Gör det" eller "Gå nu." När du ser din hund behöver uträtta sina behov, bara skrika kommandot och leda din hund till platsen du har valt. Potta tid för hundar är normalt 30 minuter efter en måltid.

5 Var konsekvent och upprepa kommandot varje gång du ser att hunden behöver uträtta sina behov. Efter två veckor, kontrollera om hunden går till samma plats utan koppel. Om inte, fortsätta träna tills den använder anvisad plats av sig själv.

Tips

  • Håll hunden kopplad tills den förorenar på platsen du har tilldelats, och inte låta den gå runt spela när du vill att han ska bajsa.

  

Kommentar