Hotell i Electronics City, Bangalore

July 16

Electronics City är ett område i den indiska staden Bangalore som skapades under 1970-talet som ett sätt för teknikföretag att ligga nära varandra. Den Electronics City Industries Association tar hand om ammunition underhåll efter en överföring av arbetsuppgifter från Keonics 1997. Hotell i området är tydligt placerade nära företag att kapitalisera på förekomsten av affärsresenärer.

Citronträd

Lemon Tree är ett rimligt prissatta hotell med 175 rum och sviter. Jawaharlal Nehru Planetarium, som presenterar föreläsningar och visar på anthroponomy liksom Mahatma Gandhi tema galleri Gandhi Bhavan finns i närheten. Plats är ett gym, ett businesscenter och en swimmingpool. Telefoner med global direkttelefon finns i varje rum och svit. Bengaluru internationella flygplats ligger 39 miles från hotellet. Citrus café erbjuder indiska, europeiska, amerikanska och Pan-asiatiska livsmedel 24 timmar om dygnet. Gästerna har tillgång till gratis frukostbuffé. Republiken Noodles serverar även Pan-asiatiska rätter.

Crowne Plaza Hotel Bengaluru Electronics City

Crowne Plaza Hotel Bengaluru Electronics City på bekvämt avstånd till IT-hubb för möten och evenemang. Placeringen av hotellet ligger nära Lal Bagh botaniska trädgård, som har sällsynta växter från Persien, Frankrike och Afghanistan. Plats bland annat hälso-gym, en utomhuspool, spa och företagscenter. Bengaluru internationella flygplats ligger 36 miles från hotellet. Aloro erbjuder italienska rätter till lunch och middag tillsammans med fina viner. Restaurangen 24 @ 43 specialiserar sig på västra och indiska köket för frukost, lunch och middag. Burgundy Grill är öppen endast för middag. Objekt på menyn sträcker sig från fisk och skaldjur till grillat kött.

E-Inn

E-Inn har en socialt medveten atmosfär. Bannerghatta National Park ligger 6 miles från E-Inn. Inne i parken finns över 100 arter av fåglar samt fri roaming elefanter, tigrar, vildsvin och pantrar. Cubbon Park, som har ett akvarium och City Central Library, ligger också i närheten. Hotellet har en pool på taket, spa och företagscenter. Time kafé ger matställen hela dagen och natten. Vegetariska menyval från hela världen består av över 18 kurser med lokalt odlade ekologiska livsmedel. Restaurangen Urban Herbivore serverar kinesiska rätter; Stekt glass är en specialitet. Hi-T är en lobbylounge som säljer bakverk förutom engelska te.

Lords Plaza, Bangalore

Lords Plaza, Bangalore delar många av samma närliggande sevärdheter som E-Inn. De tre-stjärniga hotell ligger i fas 1 av Electronics City. Moderna bekvämligheter tillgängliga för gäster är ett businesscenter samt en pool. Blue Koriander restaurang presenterar en buffé med säsongsartiklar, à la carte-mat och dagens special. Distil är en takrestaurang med en meny av grillade kött, skaldjur och exotiska grönsaker. Kanel har desserter som cookies.


  

Kommentar