Hur får man en kopia av ett personbevis från socialförsäkringskontoret

January 19

En personbevis är en viktig del av dokumentationen. Det visar hur gammal du är, var du är född och även att du är medborgare i USA. När du ansöker om nya socialförsäkringskort, pass och körkort denna punkt krävs ofta. Om du förlorar eller tappar bort din födelseattest, få dessa dokument blir svårare. Lyckligtvis finns det ett sätt att få ett nytt via försäkringskassan.

Instruktioner

Hur får man en kopia av ett personbevis från socialförsäkringskontoret

1 Ta reda på vilka tillstånd du föddes i. Många människor flyttar runt ofta som barn och i vissa fall inte vet vilken stat de är födda i. Be dina föräldrar för att bekräfta platsen, om de inte är tillgängliga be andra släktingar för att hjälpa dig avgöra var du föddes.

2 Kontakta ett socialförsäkringskontor i staten du föddes i. Socialförsäkringskontoret har befälhavaren kopior av födelsebevis på fil och detta kommer att vara det första steget i att få ett nytt personbevis. Ta reda på vilka krav som behövs vid denna tid för att få det nya certifikatet.

3 Fyll lämplig pappersarbete försäkringskassan kräver av dig. I många fall kan fylla en ansökan ut och bifoga kopior av dina körkort och socialförsäkringskort om du har dem tillgängliga. Veta så mycket som möjligt om din historia, inklusive födelse stad, sjukhus och datum. Detta gör att hitta certifikatet lättare.

4 Post i alla lämpliga pappersarbete tillsammans med en check eller postanvisning som krävs för att behandla begäran. Beroende på läget här kan variera från $ 20- $ 50.

5 Vänta i flera veckor att få ditt nya födelsebevis. På många gånger under året dessa kontor kan få mycket upptagen och inte snabbt kunna fylla din beställning. Ha tålamod.


  

Kommentar