Söt Outfit Idéer med ljusblå jeans

January 15

Söt Outfit Idéer med ljusblå jeans


Jeans är en av de garderob häftklamrar som varje garderob behöver - de är bekväma och perfekt för casual dagar, men du kan klä upp dem för en kväll ut för. Men att sätta en outfit tillsammans med ljusblå jeans kan ibland vara svårt. Ljus tvätt denim kan ofta ser daterat, så det är viktigt att para ihop den med föremål som ger det en fräsch, modern look som fungerar för säsongen och tillfälle.

Välj Vit

Ljusblå jeans är ett idealiskt alternativ under våren och sommaren när bleka färger är en stapelvara. För en riktigt fräsch, varmt väder look, par dina jeans med vita bitar för att ge dem en luftig känsla. En vit ögla blus eller linne lägger en delikat feminint utseende till jeans, men du kan också hålla det enkelt med en vit t-shirt eller tank. För en boho-chic look, en gauzy vit bonde blus och ljusblå jeans är en idealisk kombination. Om vit inte är din grej, prova elfenben eller andra benvita nyanser eller gå med pastell som lila, mint eller smör gul.

Go Bright

När du bär ljusa jeans, är det den perfekta tiden att experimentera med färg. Välj en topp i en djärv ljus färg för att kontrastera med den enkla utseendet på dina byxor. En monteras blus i primär röd kan omedelbart klä upp ett par ljus tvätta pojkvän jeans. Du kan också hålla saker orsaks med en levande turkos eller kelly-grön tee. När vädret är svalare, prova en mandarin tröja med jeans för att verkligen göra ditt ljus denim pop.

Få Mönstrad

Eftersom ljus jeans kan ha en vanlig utseende, kan du krydda upp dem med något ännu djärvare än en ljus färg - försök att para ihop dem med en rolig mönstrad topp som är säker på att vända huvuden. Rock ditt ljus jeans med vad din favorit mönster - bara låta årstiderna vara din guide. Under våren eller sommaren, bär ljusblå denim med en flowy blomtryck skjorta eller en neon randig tank. För hösten och vintern, prova en monterad rutig skjorta i mörkare nyanser med cowboystövlar för en rolig västerländskt inspirerad look.

Klä upp med svart

När du vill klä upp ljus jeans för en kväll ut, kan du inte gå fel genom att para ihop den med en liten något svart. Om du vill ha en sexig look för datum natten, bära dem med en lacy svart linne. Du kan också koppla ihop dina jeans med en monterad svart kavaj, en vit tank eller tee under och svarta pumps. För en avslappnad kväll på bio, gå med en grundläggande svart t-shirt eller V-ringad tröja. Kontrasten mellan ljus och mörker är säker på att göra en mode-värdig uttalande, oavsett vad verksamheten.


  

Kommentar