Alternativ till Frosting Cupcakes

January 28

Alternativ till Frosting Cupcakes


Oavsett om det är för ditt barns födelsedag fest i skolan, en baka försäljning samla in pengar till välgörenhet eller en familj get-together, muffins är godsaker som passar räkningen vid många tillfällen. Nästa gång du gör en sats av muffins att dela med familj och vänner, inte avsluta dem med samma gamla glasyr eller isbildning. Det finns många olika sätt till toppen en muffin, och varje ger en annan konstnärlig resultat.

choklad Glaze

Smält choklad chips eller choklad smält skivor i en mikrovågsugn. Värme i 30 sekunder och rör, och sedan upprepa tills chokladen är smidig och smält. Doppa toppen av muffin i chokladen eller använd en sked för att ringla chokladen på i en attraktiv design. Smält annan färg på smält skiva och ringla den på toppen av chokladskikt för en mer konstnärlig look.

godis

Samla en mängd små godis eller kaka dekorationer som strössel, färgat socker, minicandy täckta choklad eller andra favoriter i din familj. Blanda florsocker och citronsaft tillsammans. Måla denna blandning på toppen av cupcakes. Det kommer att fungera som en glasyr för att hålla godis på plats.

Frukt

Blanda en glasyr, och sedan skära frukt till attraktiva små former. Fan skivorna ut på toppen av en glasad muffin. Blanda olika frukter för en mer tilltalande utseende. Försök jordgubbar skivor med kiwi skivor eller en vindsnurra av mandarin apelsiner. Du kan toppa frukt med mer glasyr för en glänsande utseende.

Snöflinga

Köp en fin doily eller göra en Lacy snöflinga genom att skära ett slut på papper. Lägga duken på toppen av en muffin, och sedan damma av duken med strösocker. Sockret kommer att falla genom hålen i den duken. Försiktigt bort duken, lyfta den rakt upp, så att du inte stör socker design på cupcake toppen.

fruktglass

Top din cupcake som det var en fruktglass. Snurra på vispad grädde till en spetsig topp, och sedan strö på hackade nötter och toppa med ett körsbär med en stam. För en utförligare recept, mössa den vispade grädden med en liten mängd glass toppning innan du lägger körsbär. Denna version är rörig men mycket välsmakande.


  

Kommentar