Användning av bentonitlera för mörka ringar

March 5

Bentonitlera är ett ämne som finns i nordvästra USA. Det är en naturresurs som används som en helande ämne. Bentonit är en svällande lera som expanderar när det blandas med vatten. Det har avgift egenskaper som effektivt absorberar föroreningar. Många hudvård recept kräver användning av bentonitlera. Kvaliteten av lera kan bestämmas genom dess färg. Leran som används i recept bör ha en grå eller grädde färg. Vitt utseende leran kanske inte är lika effektiva när de används för behandlingar.

Lugna

Blanda 3 delar bentonit lera, 2 tsk. äppelcidervinäger och 1 tsk. rå honung tillsammans. Applicera blandningen under ögonen och låt torka i 20 minuter. Skölj under ögonen området noggrant med varmt vatten.

Förnya

Blanda 3 delar bentonit lera, 3 tsk. äppelcidervinäger, 2 tsk. destillerat vatten och 8 droppar kamomill eterisk olja. Applicera blandningen under ögonen och låt verka i 15 minuter. Skölj noga med varmt vatten.

Återuppliva

Blanda 1 oz. bentonitlera, 3 msk. orange blomma vatten, 1 tsk. glycerin, en droppe Neroli eterisk olja, 2 droppar apelsin eterisk olja och två droppar Petitgrain eterisk olja. Applicera blandningen direkt till mörka ringar och låt verka i 30 minuter. Låt programmet torka och skölj sedan med varmt vatten.

överväganden

Det finns små spårämnen av aluminium i bentonit. Det är inte tillrådligt att använda dessa blandningar på huden om du har aluminium allergier.


  

Kommentar