Hur får man en Jennifer Aniston frisyr

February 13

Jennifer Aniston har det hår som nästan alla vill ha. Hon har haft ett flertal frisyrer och alla ser fantastiska på henne. Så, om du är en av de "alla" och sedan läsa vidare för att lära hur man kan få Jennifer Aniston frisyrer införlivas i ditt utseende. Men var försiktig, kan du behöva byta namn till "Jennifer".

Instruktioner

1 Börja med Jennifer Anistons mest berömda "Rachel" frisyr. Först sett på hitTVshowen, "Vänner", det namngavs för tecken hon spelade, Rachel Green. Denna frisyr skapades för Jennifer av Chris McMillan av Estilo Salon i Los Angeles. Det är i princip en medellängd eller bara längre än axeln shag frisyr. Håret är skuren i långa lager hela med början med de längsta lagren. Den nedre delen är mer shagged, trubbig klippa eller rakkniv cut. Använda stora, platta penslar och stora, runda borstar för att räta ut och en keramisk sedulägenheten järn för att ge kroppen till hakan luggen tillsammans med att hålla längre lager släta och kurviga.

2 Välj den långa, raka, skildes i mitten eller på sidan frisyr som Jennifer har burit på senare år. Lägg till en leave-in balsam i handdukstorkat hår för att platta håret ut. Om ditt hår har en naturlig våg, lägga skulptera gel och en avkopplande serum. Arbeta den i håret. Använd en stor, rund borste, för att lyfta håret när du torkar. Använd plattång för att säkra den raka utseendet på stilen. Spraya lätt med en glansspray hårstyling produkt. Använd denna spray i kombination med platt järn för "Jennifer" utseende.

3 Sätt en variant på Jennifer långa hår att glam upp för en kväll utseende med staplade hästsvans. Hon bar denna stil för 2003 Golden Globes. Hon drar håret rakt bakåt i sektioner. Toppsektionen verkar vara "hästsvans". Det finns dock flera mindre hästsvansar direkt ner från toppen synlig en, vilket ger en kaskad utseende till det synliga hästsvans.

4 Gå till korta, raka, beskärs frisyr mer känd som "Jennifer Bob." Hennes hår är naturligt vågigt, så hon har val i hur man bär det - snygg och rak eller livlig och vågig. Hon använder en Volumizing kräm för att arbeta igenom håret innan hon blåser det torrt. Medan torkning, använder hon en stor rund borste för att lyfta, räta och lägg kropp. Efter det är torrt, går hon för plattång för att avsluta sitt utseende. När hon vill gå vågig, använder hon en stor locktång för att lägga till virvlar och sedan finger kastar håret snarare än att borsta.

5 Få en annan av Jennifer berömda frisyrer genom att gå till en "updo" frisyr med bundna eller knutar utseende. Denna look skapades för Jennifer av master stylist John Sahag i New York 1998. Jennifers hårlängd på tiden var lång och rak och denna vridna "updo" gav håret en festlig semester utseende. Style Magazine tryckta bilder av stil tillsammans med instruktioner om hur man ska uppnå utseendet 1998. Detta ser kommer från en serie av små delar av håret vridna med fingrarna, binda med små bitar av band och små hår band. Detta ser använde Sahag locktång för att räta ut bitar av hår och ibland faktiskt använda locktång för att linda håret runt. Starta vid basen av nacken och arbeta uppåt som du håller separera sektionerna och vrida håret mot kronan. Jennifer lämnade ett par längre tvinnade trådar dinglande vid sidan av hennes ansikte i stället för smällar.

6 Style håret i exakt samma frisyr som Jennifer Aniston, men det kommer inte att se likadant utan färgämnen tekniker som Jennifer Aniston använder i håret. Även om Jennifer hårfärg är unikt "Jennifer" du kan arbeta för att uppnå höjdpunkten ser genom att använda en teknik för färg vävning. Jennifer Aniston utseende kommer från att använda ojämna mönster eller vävning överallt. De mer intensiva blonda trådar är närmare ansiktet för att rama in den. En blandning av fina, tunna trådar tillsammans med små avsnitt blandade med varandra eller i en ojämn väv sluta med en nästan naturlig sol strimmig look.

Tips

  • Ta ett foto av Jennifer Aniston med frisyr som du vill din frisör så att de helt förstår vilken stil du går för.

  

Kommentar