Båt Vandrarhem i Amsterdam

May 16

Båt Vandrarhem i Amsterdam


Om du inte har något emot att studsa på vatten medan du sover och du vanligtvis njuta av båtliv, då kanske en båt vandrarhem är platsen att bo när du besöker Amsterdam. Många sådana vandrarhem är centralt belägna och har samma bekvämligheter som alla andra vandrarhem skulle leverera, plus en vy direkt på kanalen från sovrumsfönstret.

Vita Nova

Beläget nära centralstationen i Amsterdam, är Vita Nova ett fartyg vandrarhem med 24 hytter. Vandrarhemmet erbjuder en frukost och Internet är gratis. Om du vill se staden på cykel, är en hyra butik i närheten. Vita Nova inte accepterar kreditkort.

Vita Nova

Oosterdok T / O 4

Amsterdam, Nederländerna

06 33134038

Hostel Anna Marie II

Beläget nära Waterlooplein med sin livliga loppmarknaden, har denna båt hostel 10 hytter utrustade med våningssängar. Stadens centralstation ligger 10 minuters promenad bort. En säng börjar på € 25,00 och frukost ingår i priset.

Hostel Anna Maire II

Oosterdok T / O 4, Pier 4

Amsterdam, Nederländerna

06 48780064

Friendship Hostel

Med tillgång till internet, en fotboll tabellen, och ett biljardbord, Friendship Hostel erbjuder mycket mer än ett centralt läge. Rummen varierar från 35,00 €. Gäster som bokar för tre eller fler nätter får en gratis timme lång turné. Personal och ägare har endast två undantag: inget land musik eller barn tillåts.

Friendship Hostel

Singel motsatt 77

Amsterdam, Nederländerna

06 25543526


  

Kommentar