Söta frisyrer för afroamerikaner

June 15

Söta frisyrer för afroamerikaner


Oavsett om du bär ditt hår naturligt, pressade eller avslappnad, det finns en rad söta stilar att välja mellan för att matcha olika hår texturer som finns bland afroamerikanska män och kvinnor. Flätor och dreadlocks är populära val bland både män och kvinnor, men kvinnor kan också välja bland en uppsjö av olika avslappnad frisyrer.

dreadlocks

Dreadlocks (även känt som "dreads" eller "lås") populariserades i Karibien, och är lättast förknippas med lagledarna. Dreads ske naturligt när håret blir tovigt till följd av begränsad kamning och untangling, och är en vanlig stil bland dem som vill bära sitt hår naturligt. För dem som önskar lite underhåll och optimal mångsidighet, då dreadlocks kan vara stil för dig. Bär dina lås ner, i en hästsvans, bundet tätt i en bulle, eller i en fransk fläta eller andra flätor. Fruktade hår är också känt att växa snabbare och längre än den normalt skulle (särskilt jämfört med avslappnad hår). Dreads fungerar bra för män och kvinnor, och är i allmänhet lika gynnas av båda könen.

avslappnade frisyrer

Avslappnad hår uppnås genom en relaxer behandling (eller en "perm" som det också kallas) att räta texturerat hår av varierande grader av grovhet bland afroamerikanska kvinnor. Avslappnad hår ger African American en chans att uppnå en mängd olika populära stilar från kort bob, shag, och pixie nedskärningar, till längre stilar beroende på personens naturliga hårlängd. Lägga löshår är också ett populärt alternativ. Hår kan tillsättas med en insydd eller limmad i håret väver, eller lätt att använda clips-ins. Prova voluminösa skikt, stora lockar, eller Shirley Temple lockar för medellång till lång längd hår. Med avslappnad hår, är himlen gränsen för söta frisyrer.

flätor

Flätor är ett populärt alternativ för både män och kvinnor, och kan bäras om du har fysiska eller avslappnad hår. Välj från rastaflätor (typiskt för män och barn), Box flätor, en enda fransk fläta, eller långa flätor, som kan uppnås genom någon med tillägg av hårförlängningar. Den bästa delen om flätade stilar är att du kan använda kreativitet för att fläta olika mönster och färger kan upprätthållas under veckor eller månader. Detta är ett populärt val av kvinnor som reser för en längre tidsperiod.

Blekna

En fade frisyr är en populär frisyr för många män, bland annat African American män. Detta är rakat hår klippa, som kännetecknas av hår gradvis alltmer i längd från halsen upp till toppen av huvudet. Även känd som en avsmalning fade, är detta en alltid lämpligt, modet och söt val för alla män.


  

Kommentar