Hur man bygger en extern Katten går för en inomhus katt

November 11"Catios" är den nya catwalken och är i ropet i New York, enligt New York Times kolumnist Jennifer Kingson. Catios är en utomhus katter kan njuta av ett säkert sätt. Det finns många faror till får röra sig fritt utanför katter, både i staden och i landet. Pennor, körningar och säkra lekplatser tillhandahålla säkra alternativ till fri roaming med alla fördelar av frisk luft och intressanta saker att titta på. En CaTiOs kan vara så enkelt som hönsnät och ram box till en utarbetad penna komplett med katt hus, träd och katt sängar.

Instruktioner

1 Välj ett fönster eller en dörr med tillgång till utanför området där du vill placera i en catwalk. Installera en kattlucka där som åtkomstpunkten för din katt. Staket i en befintlig struktur, såsom ett däck eller under däck, antingen med hönsnät eller gitter som en självständig CaTiOs eller som en som du kommer att lägga en lång catwalk.

2 Lämna en öppning i den befintliga strukturen för katten promenad. Alternativt, börja catwalken med kattlucka i ett fönster eller en dörr bottenvåningen. Storleken och formen på katten promenad beror på storleken på din fastighet. Den grundläggande strukturen är att skruva fyra en av två-tums dubbar i en lång rektangulär tunnel form för en körning. Alternativt, skär dina pjäser kortare för flera mindre rektanglar och skruva fast dem i rät vinkel mot föregående avsnitt, lägga varv till promenad.

3 Klipp din plywood för att passa basen av en lång sektion av katten promenad eller för att passa flera, mindre tur sektioner. Skruva fast plywood på basen.

4 Linda en finmaskig sikt över de tre icke isolerade sidorna av körningen. Stapel skärmen så att den ligger plant mot vardera sidan och toppen av strukturen. Klipp bort överflödig kabel. Stänga av änden på flykt med en annan bit av tråd.

Tips

  • Slår lägga till mer intresse för din katt. Försök att styra körningen till en annan katt dörr på en annan fönster eller en dörr så att dina katter kan göra cirklar.

  

Kommentar