Hot Rullade Styles för svarta kvinnor

April 24

Hot Rullade Styles för svarta kvinnor


Svarta kvinnor har särskilda hår behov och utmaningar. Det beror på att håret tenderar att vara grövre. Emellertid tenderar svarta kvinnors hår att se vacker när böjt och det tar lockar lätt. Om håret är kort eller lång, är varm böjda stilar för svarta kvinnor ofta påverkas av dem i media och kändisar.

Kort

En kort, böjt frisyr för svarta kvinnor är varm och elegant. En variant av denna stil är att ha det skär mycket kort och nära hårbotten på ryggen och sidorna. Toppen bör lämnas ganska lite längre, så att curl visar. Använd en liten fat locktång för att skapa täta lockar.

Axellängd

En varm och feminin frisyr för svarta kvinnor är axellångt, lager hår med snäva lockar. Skära långa lager hela håret med en trubbig snitt på botten. Forma håret tillbaka och stänga av ansiktet. Det kommer att finnas en hel del volym på toppen. Om håret inte är tätt böjt naturligtvis använda en liten till medel fat locktång för att göra lockarna ser ut lockar.

Guppa

En lång lockig bob är vackra på svarta kvinnor. I stället för en vinklad bob, bör denna frisyr vara omkring mitten av halsen och inte vinklad. Håret är samma längd hela vägen runt. Använd mousse eller styling kräm för att förbättra den naturliga curl. Lösa lockar är mest smickrande för bob frisyr.

Lång

Långa, lyxiga långa lockar är en varm stil för svarta kvinnor. Skapa mjuka, beröringsbara lockar. Använd anti-frizz serum lägga glans och rörelse till lockarna. Använd hot rollers eller en mängd olika locktänger, inklusive små, medelstora och stora fat locktänger och skapa olika storlekar av lockar över hela huvudet.


  

Kommentar