Hur man bakar krabba ben

June 7

Hur man bakar krabba ben


Krabba ben är en fantastisk delikatess, särskilt om de är kokta korrekt. Medan de flesta människor koka dem, är det inte nödvändigtvis det bästa sättet att förbereda dem. Kokning faktiskt mjuknar krabba skal, vilket gör det svårare att knäcka och bryta isär för att komma till den läckra krabba kött. Det bästa sättet att förbereda krabba ben är att baka dem. Bakningsprocessen gör skalen lätt att bryta öppna. Det tvingar också krabbköttet bort från väggarna i skalet så att det är lättare att ta bort.

Instruktioner

1 Köpa krabba benen du vill baka på din livsmedels mart eller fiskmarknad. Medan bakningsprocessen kommer att arbeta med alla storlek krabba ben, är det mest idealiska för snön krabba sort. Låt ca sex ben per individ, även om detta kommer att variera beroende på storleken på benen.

2 Tina frusna krabba ben åtminstone delvis för att säkerställa att de laga hela. Detta kan göras snabbt genom att placera fryst ben i varmt vatten i ca 15 minuter.

3 Tvätta krabba benen innan förbereder sig för att baka dem.

4 Värm ugnen till 375 grader. Även om det är möjligt att använda en konvektionsugn, fungerar denna process mycket bättre med en vanlig ugn.

5 Placera de rena krabba benen på en grillplattan med hål eller öppna åsar. Plattan måste passa in i ugnen och vara ungefär samma storlek som den rektangulära gryta eller bakplåt som också kommer att användas. Det kan vara något mindre, men bör inte vara större.

6 Placera grillplattan på den översta hyllan i ugnen.

7 Fyll den rektangulära formade casserolematrätt eller bakplåt till hälften med varmt vatten.

8 Placera den rektangulära gryta eller baka planen av vatten på andra hyllan i ugnen, direkt under grillplattan av krabba benen.

9 Baka krabba benen i 30 minuter.

10 Gör en smörsås medan benen bakning genom att smälta en kopp smör för fyra personer. Krydda smör med ca 1/4 tsk. Säsong-All eller Bay krydda, 1/4 tsk. vitlök salt och 1 till 2 msk. citron juice.

11 Efter benen har kokat 30 minuter, ta en av dem ut ur ugnen. Med användning av en crab- eller mutter-cracking implementera, spricka benet och avlägsna en del av krabbkött. Om det är genomstekt och varmt, krabba benen är redo. Om det fortfarande är något svalt eller kallt, fortsätter sedan gräddningen krabborna i upp till ytterligare 10 minuter.

12 Servera krabba benen som de är, tillsammans med en bit av kryddsmör och några persilja garnering.

Tips

  • Om du inte vill lägga benen i varmt vatten för att tina dem, låt dem sitta i kylskåp i cirka fyra till sex timmar för att uppnå partiell upptining.
  • Det är viktigt att noggrant rengöra krabba benen innan gräddningen dem att ta bort eventuella bakterier som annars skulle kunna tillagas i köttet under gräddningen.
  • Överväga att ge enskilda skålar av kryddsmör för varje person som äter krabba.
  • Det är inte tillrådligt att tina frysta krabba ben genom att lämna ut dem över natten eller i en varm kök.
  • Inte overbake krabba, eller köttet kommer att bli tufft. Inte underbake krabba.

  

Kommentar