Vilka typer av ormar bor i North Central Plains?

April 23

Vilka typer av ormar bor i North Central Plains?


North Central Plains, eller Midwest, är en region finns mellan de stora sjöarna och Ohio River. Den innehåller Ohio, Indiana, Nebraska, Kansas och Missouri. Liksom resten av USA, är North Central Plains hem till en hel del sorter av ormar. Ormar har i allmänhet ett dåligt rykte i USA, De flesta ormar är inte farliga för människor. Att veta vilka ormar lever i Mellanvästern kan hjälpa lokalbefolkningen och besökare vara mer tillfreds runt dessa reptiler.

Great Plains Rat Snake

Great Plains råtta orm föredrar grässlätter i Mellanvästern. Det har många bruna flammigt fläckar och ett spjut punkt på toppen av huvudet. Vuxna ormar växa upp till 4 fot i längd och är en tung arbetsföra djur. Denna orm flyttar runt när som helst, dag eller natt, beroende på temperaturen. När temperaturen blir för varmt, kommer det att bli natt. Great Plains råtta orm kommer att ligga på fladdermöss, gnagare eller andra småvilt.

Prairie skallerorm

Prärien skallerorm kommer att växa upp till 4 fot lång och kan variera i färg från grönt-grått till grönt-brunt. Denna orm är giftig men inte aggressiv om det känns dess liv är i omedelbar fara. Intressant nog kan denna orm reglera gift som används. Den lever i en mängd olika livsmiljöer, inklusive berg och prärier. Prärien skallerorm äter präriehundar och andra små gnagare, och det kan faktiskt ta upp bosättning i präriehund städer för att underlätta tillgång till mat.

Bull Snake

Denna orm är mycket stort och har en gul rygg och en kräm mage med röd-bruna eller svarta fläckar överallt. Den lever gräsmarker eller jordbruksmarker och äter små fåglar eller ägg. Det kan bli upp till 6 fot i längd. Bull ormar kan se imponerande, men de är faktiskt ganska bra att hålla runt en gård. De är ingen fara för människor och döda och äta gnagare ganska effektivt. De är långsamma men kraftfull, och de är mest aktiva under kvällen och natten timmar.

mask Snake

Snäck ormar är mycket små, växer till omkring en fot i längd. De ser mycket ut som daggmaskar och även gräva i marken. De stannar i skogs grunder och ofta ruttnande stockar, lös jord eller löv. Dessa ormar livnär oftast på daggmaskar, vilket gör dem lätta mål för fåglar och andra ormar. Denna orm har en mycket skarp svans men är inte farlig för människor.


  

Kommentar