Hur Grill lammkotletter

April 26

Hur Grill lammkotletter. Det är kanske inget enklare sätt att tillaga lampa mandelmassa än grillning, och du kan även göra det på två sätt: Du kan laga varje hugga för sig, eller grilla hela rack och skiva den efter tillagning.

Instruktioner

1 Kontrollera om kotletterna eller rack har trimmats av överskjutande kött och vävnad runt benen. Du kan lämna denna funktion om du vill, men de flesta kockar bort den.

2 Använda en liten kniv för att trimma rack, skära bort skiktet av fett och bindväv som omger benet ovanför länden. Använd den skarpa kanten av kniven för att skrapa varje ben rengöring av hårda membran som omger det. Slutligen, trimma återstående ryggen av överflödigt fett, vilket ger en 1/8 tum tjockt lager.

3 Om du gör detta en dag eller två i förväg, förbereda röda vin marinad och marinera lammet i kylskåp tills det behövs. Marinaden kommer att lägga smak till kött.

4 Förbered en het grill eld.

5 Krydda lammet på alla sidor med salt och peppar eller krydda i ditt val.

6 När grillen är varm, använd grilltänger och en pappershandduk för att applicera ett tunt glans olja till grill galler. Detta kommer att bidra till att förhindra stickning och kommer att främja bildningen av grillmärken.

7 Lägg lammet omedelbart. Om grillning en hel rack, starta lamm med köttsidan nedåt.

8 Grill individ kotletter ca 2 minuter eller mindre per sida, svarvning endast en gång. Dessa kommer att laga snabbt och är bäst om den förvaras i medel sällsynta eller under. Smak eller skuren i ett för säkerhets skull.

9 Koka hela rack för ca 3 minuter per sida på något lägre värme, vrida två eller tre gånger. Kontrollera om doneness med en omedelbar läsa termometer (125 till 130 grader F är medellång-sällsynta), eller använda en kniv för att skära av ett ändstycke.

10 Låt hela rack vila ca 10 minuter innan skivning.

Tips

  • Om du vill ha en krydda lite mer intressant än salt och peppar, är lamm särskilt förtjust i vitlök, örter och senap. Dessa kan smörjas in lammet före tillagning. Du kan även använda praktiskt taget alla torra kryddor, särskilt malda fröet kryddor som fänkål och koriander.

  

Kommentar