Medellånga frisyrer och nedskärningar

November 30

Medellånga frisyrer och nedskärningar


Medellånga hår nedskärningar passar alla olika hårtyper och ansiktsformer, vilket gör det ett vanligt val bland kvinnor. Dessa nedskärningar har den lätthet, hanterbarhet och kontroll av korta stilar samtidigt bibehålla mångsidigheten längre nedskärningar. Om du inte är nöjd med din första snittet, är det enkelt för en stylist för att ändra ditt utseende samtidigt som du arbetar med medellånga hår. Du kommer inte att behöva vänta på att växa ut eller oroa dig gå för kort.

Typer av Cuts

snitt medellängd kommer att lyfta din hals. En skiktad snitt kommer accent dina favoritansiktsdrag. För att uppdatera din halva längden utseende, lägga till smällar. Lägg kreativitet till en grundläggande bob med strukturerad, flisas eller razored ändar. Du kan också be din stylist för en rak, axellångt skära med lång lugg för att rama in ansiktet. Denna typ av snitt kan vara strukturerad för att lägga i några ansikte inramning lager för att mjuka upp utseendet. För att lägga till kreativitet till din "gör, lämna vissa delar längre än andra.

Färg

Om du har långa lager i halva längden snitt, lägga till färg eller höjdpunkter kommer att lägga ännu mer dimension.

stilar

Föna håret upp och ned med hjälp av en diffusor eller helt enkelt låta håret självtorka. Medium nedskärningar kan du längden för en upp-do om du deltar i en formell händelse. Prova en enkel upp -do med lugg skildes i mitten för en söt, charmig utseende. Mid-längd guppar kan bäras rak, vågig eller lockigt. Om du har friskt hår, är det enkelt att låta dina lås lufttorka och bära dem naturligtvis, mittbena och flyter. Föna håret mot ansiktet för att accentuera skikten. Använd en stor rund borste för att krypa ändarna enligt eller fälla ut dem.

produkter

Efter schamponering, använd en Detangler. När styling medellånga hår, lägga mousse eller gjutning grädde handdukstorkat lås. Om du har lockigt hår, använd en spray gel för att framhäva spiraler.

överväganden

Om du är intresserad av sport eller tränar och ofta behöver knyta håret tillbaka, är en medellång klippa på den kortare sidan inte ett bra alternativ. Medan du kommer att kunna delvis binda eller stift upp håret, klassiskt, formellt upp-DOS är inte möjligt.


  

Kommentar