Hur fläta ett spår för löshår

February 7

Hur fläta ett spår för löshår


Löshår är sätt att förbättra din naturliga hår genom att lägga till längd och fyllighet. Innan du lägger hårförlängningar, förbereda håret så det kommer att hålla den extra längden. En fransk fläta över baksidan av huvudet kommer att ge dig en plats att sy i hårförlängningar. Med lite övning kan du fläta ett spår som lätt kommer att hålla dina hårförlängningar och ge håret ett nytt utseende.

Instruktioner

1 Tvätta och torka håret som du kommer att fläta. Använd inte stylingprodukter såsom gel eller hårspray, eftersom de kommer att lämna uppbyggnad och göra fläta svårare. Borsta håret ordentligt för att ta bort alla tovor.

2 Luta huvudet framåt. Välj platsen för flätan. Om du vill ha längre förlängningar kommer flätan vara lägre på huvudet. Kortare förlängningar kommer att kräva en fläta lite högre på huvudet. Del håret horisontellt över baksidan av huvudet, vilket gör en rak och jämn del. Fäst håret ovanför del med en hår klämma för att hålla den ur vägen när du arbetar.

3 Dela resterande hår över huvudet i ett horisontellt band om bredden på fingret. Detta kommer att vara storleken på spåret. Knyt håret under banan tillsammans med ett gummiband för att hålla den ur håret du arbetar med. Början på en sida, dela upp håret i tre lika stora delar för att börja fläta. Du fläta horisontellt, så att du kan finna det lättare att stå bredvid den person vars hår du fläta snarare än bakom henne.

4 Håll tre lika stora bitar av hår i dina händer. Börja ett lömskt fläta genom att vrida rätt strängen under mittsträngen, vilket gör den nya mitten strängen. Upprepa med vänster strängen genom att vrida det under mitten strängen och gör den till den nya mitten strängen. Vrid den högra strängen under mitten strängen igen, men den här gången ta en liten bit av fri hår med det. Gör samma sak för den vänstra strängen, att kombinera den med en liten bit av den lösa hår, då vrida det under mittsträngen.

5 Braid håret hela vägen över huvudet horisontellt. Gör en liten fransk fläta över baksidan av huvudet. När du når den andra sidan av huvudet, fortsätter fläta håret hela vägen till spetsen. Fast gräns av flätan med ett gummiband. Lämnar slutet av flätan löst; det ska vikas tillbaka mot resten av flätan och dolda när du börjar lägga hårförlängningar.

Tips

  • Spraya en liten mängd leave-in balsam för torrt eller krusigt hår att göra fläta lättare.
  • Håll fläta så hårt som möjligt eller du kanske måste börja om från början.

  

Kommentar