Turismen i Pine Mountain, Georgia

January 10

Pine Mountain, Georgia är en liten stad med 1000 invånare, ligger en timme från Atlanta. Staden har butiker, gallerier och restauranger. Pine Mountain ligger bredvid Callaway Gardens, ett naturreservat och FD Roosevelt State Park, Georgia största. Staden är värd evenemang och festivaler från maj till december.

När To Go

Pine Mountain och Callaway Gardens värd festivaler under året. Den största händelsen är hinderlöpning på Callaway Gardens, som äger rum i november. September presenterar Sky High luftballong festivalen, liksom en rodeo. Under december har Callaway Gardens Fantasy i Lights. Utställningen innehåller över 8 miljoner juleljus och semester musik. Det finns inga stora festivaler från januari till april. Januari är den långsamma säsongen. Vissa boende i området erbjuder rabatterade priser under januari, medan andra stänger för säsongen.

Transport

Närmaste flygplats till Pine Mountain är Hartsfield-Jackson, som ligger en timme bort i Atlanta. Columbus Airport i Columbus, Georgia är 30 minuter bort och erbjuder begränsade flygningar. Columbus flygplats har flera hyrbil myndigheter. Downtown Pine Mountain är liten, men de flesta av regionens attraktioner och resorts ligger bort från centrum. Pine Mountain har ingen kollektivtrafik och begränsad taxiservice, så att ha en bil föreslås.

attraktioner

Callaway Gardens erbjuder 14.000 tunnland trädgårdar, skog, friluftsliv och orter; Det innehåller också en fjäril center, en trädgårdscenter, en golfbana och Robin Lake. FD Roosevelt State Park är fem miles från Pine Mountain. Parken har vandringsleder och sjön Delano; fiske är tillåtet året runt. På sommaren kan besökarna simma i den offentliga adresspoolen. Wild Animal Safari, en utomhus zoo där besökarna kan mata vilda djur, är fem miles från Pine Mountain. Roosevelt Stables erbjuder ridning resor genom FD Roosevelt State Park och upp till Pine Mountain. Den lilla vita huset, hemmet där Franklin Delano Roosevelt stannade samtidigt behandlas för polio, är ett museum öppet för allmänheten. Sweet Home Plantation är på det nationella historiska registret; antebellum plantage är från 1840.

Logi

Pine Mountain och dess omgivningar erbjuder boende för alla prisklasser och smak. Lodge och Spa vid Calloway trädgårdar och Mountain Creek Inn är lyxiga resorts. Callaway Gardens har även villor och stugor att hyra. Den Chipley Murrah House är Pine Mountain säng och frukost. FD Roosevelt State Park har campingplatser och Pine Mountain RV utväg. Det finns tre värdshus och ett motell i Pine Mountain också, som av 2010.

dining

Pine Mountain har 17 restauranger, i maj 2010. matofferings allt från snabbmat till familj stil restauranger. Staden har också en italiensk restaurang, en mexikansk restaurang och en pizzeria. Callaway Gardens erbjuder nio restauranger. Fine dining finns på Lodge och Spa och Mountain Creek Inn.

Handla

Downtown Pine Mountain har många butiker och gallerier. Staden har också två shopping torg. Main Street är hem för tre antikaffärer. South Main Street har Pine Mountain Antiques Mall, som erbjuder över 100 leverantörer.


  

Kommentar