Restauranger nära Breakers i Palm Beach

July 6

The Breakers, äldsta och mest historiska bland Florida hotell, ligger på 140 tunnland pittoreska havet egendom vid en South County Road, Palm Beach. Bland många andra underbara bekvämligheter, har The Breakers nio restauranger utspridda över hela sina lokaler. På och i närheten av South County Road, nära Breakers, finns ett antal andra bra restauranger.

Café L'Europe

Drivs av kocken Norbert Goldner och hans fru Lidia, Café L'Europe har menyer för lunch (tisdag till fredag, noon till 2:30), middag (tisdag till söndag, 6 till 10:30) och öken. Den har en omfattande vinlista och utmärkta rätter som enda meuniere och fläsk magen. De olika typerna av kaviar och utsökta desserter, plus dess franska dörrar och spegelväggar, accentuera klassen av denna restaurang. Det är dyr utan sina sommarspecialerbjudanden.

Café L'Europe
331 S. länsväg
Palm Beach, FL 33480
(561) 655-4085
cafeleurope.com

Taboo Restaurant & Bar

Palm Beach Post säger att alla måste gå till denna restaurang "minst en gång" eftersom det är där alla går "för att se och bli sedd". Premie vin genom glaset och aptitretare gå halva priset under happy hour. Livsmedel är tydligt amerikansk med middag special av främsta revben, biffar och kalvkött. Den har också en separat meny för lunch och söndagsbrunch. Öppet varje dag för lunch och middag, har detta matställe en hopfällbar tak, och en webbutik som säljer signatur hattar och t-shirts.

Taboo Restaurant & Bar
221 Worth Avenue
Palm Beach, FL 33480
(561) 835-3500
taboorestaurant.com

Café Boulud Palm Beach

Beläget i hjärtat av Brasilien Court Hotel & Beach Club, har Palm Beach restaurang exakt samma fransk-amerikansk meny som sin New York motsvarighet. Ett utmärkt Palm Beach dining destination, har en terrass och privata matsalar för underhållande med lunch, brunch, middag och sena menyer och en kort cocktaillista. Det finns en happy hour 4-6 pm-dagligen, och levande musik med skiv jockeys på natten.

Café Boulud Palm Beach
301 Australian Avenue
Palm Beach, FL 33480
(561) 655-6060
http://www.danielnyc.com/cafebouludPB.html

Cucina Dell 'Arte

Gångavstånd från The Breakers, har denna restaurang varit i Palm Beach sedan 1991. Det är öppet från 07:00 till 3 am 365 dagar om året. Denna italienska restaurang har enkla menyer: en enda sida för frukost, och två sidor vardera för lunch och middag. Lunch och middag menyer är vanligtvis italienska med antipasti, soppa, sallad, pizza, pasta, kyckling, fisk och kött. Det finns en happy hour buffé måndag till fredag ​​från 04:30 till 06:30 Det annonserar sig som "en plats för att festa hela natten".

Cucina Dell 'Arte
257 Kungliga Poinciana Way
Palm Beach, FL 33480
(561) 655-0770?
cucinadellarte.com


  

Kommentar