Korta stilar för svarta kvinnor

August 26

Korta stilar för svarta kvinnor


Svarta kvinnor har ofta unika utmaningar när det gäller hår. Som svart hår tenderar att vara ganska lockigt, torr och benägna att gå sönder, måste du vara försiktig när styling och tvätta håret. Många svarta kvinnor väljer en kort frisyr för att underlätta och att se trendiga och elegant. Du kan ha så mycket kul med korta stilar. Inte nog med att de tenderar att vara lättare att hantera, men de tillåter dig att visa upp ett vackert ansikte.

kort Pixie

En sassy, ​​är kort stil för svarta kvinnor en kort pixie. Det kräver en skicklig stylist att klippa det på rätt sätt, men det är mycket lätt att stil. Denna stil kräver en extremt genväg, med bara omkring två till tre inches av hår kvar på huvudet. Snarare än att lämna längre lugg framför, bör de vara korta och hackig samt. Att styla det, bara gnugga lite pomada i håret, en touch av hårgelé och röra upp en bit. Denna stil ser bra ut när det är rufsig.

elegant Bob

En snygg bob är en klassisk stil. Det kan bäras för alla tillfällen och är professionell för arbetsplatsen. De faktiska styling steg beror på om du bär ditt hår i sin naturliga struktur eller har luckras upp det. Hursomhelst, bör håret klippas till nästan hakan. En uppdaterad utseende för denna eleganta bob är att bära den med lugg som bara skumma ögonbrynen. Håret ska rätas ut och ändarna ska krypa i bara lite. Tame burrigt hår genom att tillsätta en glans serum som din sista steget.

vändningar

En kort stil för svarta kvinnor som fungerar bäst med en naturlig hår konsistens är vändningar. Dessutom är det bekvämt för upptagen kvinnor eftersom det är ganska lätt att göra och underhålla. För att skapa denna stil, bör håret vara kort och en liknande längd överallt. När håret är vått, till hårgelé och lite läggningsvätska. Ta två hårslingor och linda dem runt varandra. Fortsätta att göra det tills du har vridna alla i ditt hår. Denna stil kan bäras under några dagar. Bara dämpa och åter vrida håret efter behov.

retro

En retro kort stil för svarta kvinnor ser chic och professionellt. Detta utseende kan skapas på mycket kort hår, eller på hår som är kort runt ryggen och sidorna och längre på toppen. För att skapa denna stil, tvätta och torka håret som vanligt. Använd gel till slick uppifrån och ner och skapa en våg med håret i fronten. Om håret inte ligger långt, använder en ganska klipp eller hårspänne att klippa din lugg på plats. Avsluta med lite hårspray.


  

Kommentar