Medellångt hår tips

January 12

Medellångt hår tips


Medellånga hår är i allmänhet från hakan längd till axellångt. Det är en idealisk hårlängd eftersom det är mångsidig. Bära ner eller sopa upp i en hästsvans. Dessutom, eftersom håret inte är för lång och tung, är det lätt att skapa volym och rörelse. Det finns otaliga olika alternativ för styling medellångt hår. Använd värme styling verktyg och produkter för att skapa nya utseende.

varma valsar

Använd hot rollers att styla din medellånga hår. Hot rullar är ett enkelt sätt att lägga till volym och curl. Om du vill hår som är ganska lockigt, använd medelstora rullar eftersom de skapar hårdare lockar. Om du vill skapa större lockar, använda större hot rullar för lösare vågor och lockar. Innan du sätter i de varma rullarna, spraya en värmeskyddande spray för att hålla håret friskt. Att hålla lockarna, dimma håret med hårspray innan rulla håret från papiljotter.

Rakt hår

Ett sätt att styla medellånga hår är att räta ut det med ett strykjärn, vilket ger ett elegant utseende. Ett problem med uträtning håret är att det kan hamna ser platt. För att förhindra att använda fingrarna för att köra en styling kräm genom håret och lägga till en Volumizing spray att rötterna. Föna håret med en stor, rund borste. När du är klar kan du använda platt järn på håret. Avsluta det med en spritz av glans spray.

TUPERA

Ett gulligt sätt att lägga stil till en tråkig, medellång frisyr är att TUPERA det. Detta innebär att reta håret på kronan, och sedan utjämning hår över den. När du retas håret med en råtta-tail kam, spraya den med hårspray. Använd en annan kam för att jämna ut håret framför över det så att det är smidigt och rakt. Stil det genom att dra tillbaka de två sidorna av håret och sätter med hårnålar.

Clips

Lägg till en sexig look till medellånga hår med hjälp av en dekorativ klipp. Skapa lös vågor i håret med hjälp av heta valsar eller en stor fat locktång. Dra upp en sida av den främre delen av håret och stift den på plats med glittrande klippet. Om du har lugg, sopa dem åt sidan, över din panna.


  

Kommentar