Hur man tar bort Eye Stains

June 23

Hur man tar bort Eye Stains


Riva fläckar eller ögonfläckar, kan dramatiskt förändra utseendet på en hunds ansikte. Riv fläckar uppstår som ett resultat av överdriven sönder eller dränering från en hund öga. Fläckarna är mörkbrun eller rosa färg och typiskt börjar vid den inre hörnet av hundens ögon och köra ner sitt ansikte. Tear fläckar orsakas av en mängd olika faktorer, inklusive en onormal formen på ögat; genetik och irritation, inflammation eller infektion i ögat. Det finns sätt att ta bort de riva fläckar från din hund, men orsaken till färgning måste åtgärdas.

Instruktioner

1 Applicera en kommersiell tår fläckborttagningsmedel till fläckarna. Djuraffärer säljer en mängd olika rengöringsmedel som hävdar att göra jobbet. Dessutom har många naturliga djuraffärer säljer även naturläkemedel borttagningsmedel. Effektiva växtbaserade tår fläckborttagningsmedel görs ofta med kamomill, goldenseal och callendula. Följ anvisningarna på renare etikett för tillämpningsanvisningar.

2 Applicera en hemmagjord lösning som innehåller en vätska over-the-counter halsbränna och illamående medicin som liknar mjölk. För att göra detta rengöringsmedel, häll medicinen i en skål med samma mängd av väteperoxid. Tillsätt långsamt majsstärkelse tills blandningen blir konsekvensen av en pasta. Blanda ihop ingredienserna och tillämpa den på hundens riva fläckar --- bara använda nog så att fläckarna täcks och se till att inte få pastan i ögonen. Låt blandningen i ansiktet över natten, sedan använda varmt vatten och en mjuk trasa för att skölja bort det nästa morgon.

3 Applicera ett hopkok för ögat som innehåller majsmjöl och blekmedel. Placera två teskedar majsmjöl i en skål och långsamt tillsätt några droppar kokande vatten tills det skapar en pasta. Blanda ingredienserna tillsammans och låta pastan svalna. När den gör det, tillsätt en droppe av blekmedel till lösningen och blanda igen. Applicera blandningen till tear fläckar. Låt pastan på fläckarna i en timme efter det att klistra torkar. Ta bort pastan med en mjuk trasa och varmt vatten. Applicera ett tunt lager av väteperoxid till fläcken området och låt den torka.

Tips

  • För att förhindra riva färgning, mata din hund en högkvalitativ mat. Om du gör det kommer att öka sitt immunförsvar och eventuellt förhindra fula fläckar. Dessutom hålla håret runt ögonen kortklippta för att förhindra irritation, vilket kan orsaka överdriven sönder.
  • Överväga att placera några droppar mineralolja i hundens ögon innan du använder fläckborttagningsmedel, för att skydda ögonen från att komma i kontakt med remover.
  • Sluta använda några produkter om de orsakar hundens huden blir röd eller irriterad. Om detta inträffar, kontakta din veterinär.

  

Kommentar