Waterfront hotell i Siesta Key, Florida

July 17

Waterfront hotell i Siesta Key, Florida


En kedja av öar som ligger på den västra kusten av Florida i Sarasota, Siesta Key erbjuder en mängd olika utomhusaktiviteter. Oavsett om du reser till området för att tillbringa eftermiddagen vattenskidor på Mexikanska golfen, shopping i Siesta Key Village, utforska den botaniska trädgården eller touring Mote Marine Aquarium, det finns mycket att se i Siesta Key. Stranden boende är en kort promenad till många av de platser och attraktioner.

Tropical Breeze Resort

Tropical Breeze Resort A djurvänliga belägna steg från havet, och erbjuder rum och sviter. Rummen inkluderar fullt utrustade kök, vardagsrum och gratis tillgång till Internet. Vissa enheter har flera sovrum och bubbelbadkar. Hotellet erbjuder tre utomhuspooler, uthyrning vattenutrustning och grillplatser. Hotellet ligger inom gångavstånd till Siesta Key Village.

Tropical Breeze Resort
140 Columbus Blvd.
Siesta Key, Sarasota, FL 34242
941-349-1125
tropicalbreezeinn.com

Capri at Siesta

Capri at Siesta ligger nära Mote Marine Aquarium, erbjuder rum med gratis tillgång till Internet, fullt utrustat kök och matplats. Bekvämligheter inkluderar en utomhuspool och grillplatser på gården. Mexikanska golfen är bara 200 steg från hotellet. En mängd olika paket och erbjudanden finns tillgängliga på hotellet.

Capri at Siesta
6782 SaraSea Circle
Siesta Key, Sarasota, FL 34242
941-684-3244
capriinternational.com

Tropical Shores Beach Resort

Beläget direkt på stranden, är två våningar Tropical Shores Beach Resort en AAA-Three Diamond Hotel. Rummen har dockningsstation för iPod, fullt utrustade kök och gratis tillgång till Internet. Anläggningarna på denna anläggning inkluderar vattensporter uthyrning av utrustning, en utomhuspool och spelområden. För en avgift, kan husdjur hålla sig inom angivna rum.

Tropical Shores Beach Resort
6717 SaraSea Circle
Siesta Key, Sarasota, FL 34242
941-349-3330
tropicalshores.com


  

Kommentar