Negativa effekter av Dreads

April 21

Negativa effekter av Dreads


Innan förekomsten av kammar och balsam, människohår i sitt naturliga tillstånd oundvikligen förvandlas till dreads. Med tiden skulle hår växa och trassla sig in i nu populära stil som många topp reggae musiker och rap-artister slitage. Men tillsammans med den svala, enkel look, kommer några negativa effekter som du kanske vill ha i åtanke. Lyckligtvis, med en positiv utveckling av utbildning, teknik och vetenskap, många av dessa nackdelar har alternativa lösningar.

"Fula" Stage

Alla som någonsin har försökt att växa ut en kort frisyr har upplevt vad
många människor kallar det "fula" scenen; en längd där du känner att ingen mängd av ansträngning eller styling kan göra ditt hår ser bättre. Även om det finns några metoder för att uppnå dreadlocks, den mest naturliga, kostnadseffektiva och rekommenderade ett är "försummelse metoden." Detta kan ta upp till sex månader innan du verkligen börjar se de resultat du vill ha. Lyckligtvis, inte mycket ansträngning behövs för att genomföra denna strategi annat än stark viljestyrka och en sorglös attityd. Men om du är den typen av person som vill ha snabba resultat, kan du ringa på en loctician, eller någon som specialiserat sig på dread~~POS=TRUNC vård, för intervention. detta frisör kan skapa den fruktade leta efter dig i en salong besök genom att vrida eller backcombing din man. Detta möjliggör en mer presentabel och underhållas titta tills rötter lära sig att frukta sig.

Lukt

På grund av tätheten av dreadlocks blir håret mer sårbara för lukt. Rökiga eller smutsiga miljöer kan lämna håret illaluktande. Att undvika områden med vulgära stank kan hämma upptaget av rök och föroreningar. Att hålla dreadlocks rena är den viktigaste faktorn för att garantera färsk illaluktande hår. Även om det rekommenderas att undvika doftande-schampo eftersom de kan orsaka uppbyggnad och irritera hårbotten, kan du skapa din egen at-home lukt-bra spray genom att kombinera din favorit eteriska oljor och vatten.

Torkningstid

Dreadlocks fungerar som en svamp och kan ta upp till tre till sex timmar för att torka. Fuktiga dreads är den främsta orsaken till mögel och måste vårdas i enlighet därmed. Tvärtom, många fruktan-huvuden tror att tvätta håret mindre ofta kommer att lösa detta problem, men fett hår kan orsaka dreadlocks att reda ut. På grund av vikten av våt-dreads, nacke, huvud och övre delen av ryggen ömhet är ganska vanligt. Ju längre och tjockare håret, desto långsammare torktiden. Pressa ut överflödigt vatten, linda håret i en handduk, föna dreads och ha tålamod.

föränderliga frisyrer

Att få dreadlocks är ett stort åtagande som de är delvis permanent. Till skillnad från flätning, det finns inget botemedel för un-doing dreads. Om du vill ändra frisyr, måste du raka huvudet eller få en mycket genväg. Försöker trassel dina dreads kommer orsaka brott, förlust av hår och orättbara skador. Det enda sättet att få en kortsiktig fruktade look är att ha en loctician twist håret med vax för att skapa en liknande stil som kan tvättas ut. Detta är dock inte en sann dreadlock, bara en tillfällig replikering.


  

Kommentar