Hur vet jag om din Burberry Vintage Coat är en bluff

June 21

Hur vet jag om din Burberry Vintage Coat är en bluff


Enligt MSNBC, så mycket som 7 procent av den årliga världshandeln - cirka $ 600.000.000.000 - innebär pirat och förfalskade varor. Många av dessa varor är utformade för att se så mycket som möjligt som lyxmärken de säljs som emellertid dessa varor är av mycket lägre kvalitet. Många av dessa förfalskningar är även gjort av barn tvingas arbeta under oerhört svåra förhållanden. Falska Burberry rockar är bara en typ av förfalskade bra som produceras från denna marknad. Det finns olika sätt att ta reda på om din gammaldags Burberry coat är äkta artikeln.

Instruktioner

1 Kontrollera signaturen "nova pläd" mönster i pälsen. Den rutiga är marinblått, svart och rött. Om det finns olika färger eller mönster är annorlunda, är det en bluff.

2 Leta efter Burberry logotypen i pälsen. Logotypen ska skrivas "BURBERRY" i versaler och har den lilla symbolen för en riddare på en häst. Knapparna kommer också att ha "BURBERRY" skriven i samma typsnitt och versaler. Om logotypen i pälsen är annorlunda eller om den inte matchar "BURBERRY" skrivet på knapparna, det är en bluff.

3 Undersök pälsen för rörigt sömmar. Sömmar på en äkta Burberry Pälsen ska vara jämn och rak med varje stygn nästan, om inte exakt samma. Om sömmen är krokig, ojämn, eller full av luckor, är det en bluff.

4 Forskning säljaren där du köpte pälsen. Online säljare som auktionssajter som endast säljer Burberry rockar och sälja dem till mycket låga priser sannolikt sälja förfalskade rockar. Säljare som erbjuder en mängd olika vintagekläder och bara har en Burberry kappa i sin butik är mer benägna att sälja en äkta päls (dock kan de sälja en begagnad falsk utan att veta det).

Tips

  • Du kan ta din Burberry kappa till en Burberry butik för att be personalen att kontrollera äktheten av din jacka, men var försiktig eftersom din jacka kan tas i beslag om det visar sig vara en bluff.
  • Om någon säljer en Burberry coat till ett pris så låg det verkar för bra för att vara sant, kan det vara en bluff.

  

Kommentar