Cake Decorating Ideas med tropiska blommor

April 1

Cake Decorating Ideas med tropiska blommor


Oavsett om du är en professionell bagare eller en entusiastisk amatör kock, färska blommor ger ett tilltalande alternativ till traditionella former av kakan dekoration. Även de enklaste kakor kan visas vackra och utveckla när de har dekorerat med färska blommor. Frodiga, exotiska tropiska blommor är ett utmärkt val för tårta dekoration, eftersom många tropiska blommor är ätliga. Men när man använder färska tropiska blommor att dekorera din tårta, se till att de är fri från bekämpningsmedel. Obesprutade tropiska blommor kan erhållas på många gourmet livsmedelsbutiker och blomsterhandeln. Icke-ätbara tropiska blommor kan också användas för att dekorera din tårta om de är giftfria, men de måste tas bort innan din tårta serveras.

Ätbara Tropiska Blommor

Hibiskus, plumeria, mimosa blommar, dag liljor, yucca blommor, banan blommor och jasmin är alla ätliga tropiska blommor. Andra tropiska blommor kan vara ätliga, men du bör forskning dem noggrant innan du dricker dem, eftersom vissa delar av blomman kan vara ätliga och vissa kan vara giftiga. Eftersom dessa tropiska blommor är ätliga, kan du tjäna dem till dina gäster. Försök strö tropiska blomblad på ytan av kakan, eller runt dess bas. Om du använder hela blomman, skölj den ordentligt och ta bort pistill, ståndare och stam. När dekorera en bröllopstårta, kan du ordna hela tropiska blommor i en "kaskad" mönster ner sina nivåer. Du kan också placera små buketter av tropiska blommor ovanpå din bröllopstårta eller mellan varje grupp. Kaskadmönster och buketter kompletterar andra typer av kakor samt. Slutligen, försök att placera tropiska blommor i klustrade skurar på sidorna och / eller toppen av kakan.

Kanderad Tropiska Blommor

Ett annat alternativ för att dekorera tårtor med tropiska blommor är att använda kanderad tropiska blommor. Kanderad blommor är ätbara blommor som har bevarats genom sockerbeläggning. Till skillnad från färska blommor, de inte vissnar och kan bevaras i upp till sex månader. Du kan köpa tropiska blommor redan kanderad eller så kan du välja att godis ätbara tropiska blommor själv. Detta sker genom "målning" blommor med en lösning av äggvitor och vodka och sedan belägga dem med superfin socker. När de har torkat, kan kanderad tropiska blommor kan användas för att dekorera tårtor på samma sätt som färska tropiska blommor-med den fördelen att du kan dekorera din tårta med kanderad tropiska blommor dagar i förväg.

Icke-ätbara tropiska blommor

Många vanliga blommor är faktiskt giftiga och bör aldrig användas för att dekorera tårtor. Emellertid ogiftiga blommor, medan oätliga, kan användas för dekoration om inte för konsumtion. Många bagare tycker det är farligt att använda några blommor som inte är ätbara att dekorera, men andra tycker att de estetiska fördelarna överväger riskerna. Noggrant undersöka de tropiska blommor som du vill använda innan du använder dem. Många typer av orkidéer, såsom cattleyaorchids är icke-toxiska. Vid användning i de mönster som beskrivs ovan, kan dessa tropiska blommor gör för verkligt fantastiska kakor.


  

Kommentar