Hur man grillar med keramiska Tegel

July 26

Keramiska tegel används utomhus gas grillar för att absorbera och reflektera värme från propan brännare för matlagning. Keramiska tegel är ett populärt alternativ till lavastenar som används med traditionella gas grill eftersom till skillnad från lave stenar, keramiska tegel är inte porös. Detta gör dem lättare att rengöra, mindre benägna att lukta från ackumulerade fett dropp och inte lika benägna att skov. Gas grillar med keramiska tegel är redo att laga mat i 10 minuter eller mindre. Old-school lavastenar kan ersättas med keramiska tegel för renare matlagning.

Instruktioner

1 Lyft grillen locket och ta bort grillgaller.

2 Ordna de keramiska tegelstenar i ett enda skikt över rosten under brännarna.

3 Byt ut grillgaller och tända grillen.

4 Stäng locket och förvärmer grillen i 10 minuter med brännarna inställda på hög.

5 Justera brännarna till önskad inställning och placera mat på grillgaller. Högre temperaturer fungerar bäst för livsmedel som inte kräver en lång grillning tid, såsom stekar, kotletter, hamburgare och korv. Använd lägre temperaturinställningar för livsmedel som kräver längre grillning, såsom kyckling och tjocka köttbitar, som en stek.

6 Vänd keramiska tegel över med jämna mellanrum för att värma den motsatta sidan medan grillning. Detta kommer att förlänga livslängden på tegelstenarna.


  

Kommentar