Hur man gör röda vin Chuck Roast

April 8

Detta kan vara den bästa potten grillat någonsin. Det krävs ett extra steg eller två jämfört med en vanlig grytstek, men det finns verkligen inget att här. Du måste börja med ett recept av våra röda vin marinad och börja en dag i förväg (se Related eHows). Detta recept tjänar fyra.

Instruktioner

1 Förbered röda vin marinad. Det kommer att kräva att du koka eller bränna bort alkoholen. När den har svalnat, placerar marinad och allt dess innehåll i en förslutningsbar behållare eller plastpåse.

2 Tillsätt chuck stekt och marinera över natten i kylskåp, vrida några gånger.

3 Töm steken nästa dag - reservera marinaden - och klappa den torr med hushållspapper. Säsongen väl på båda sidor med salt och peppar. Avsätta.

4 Samtidigt, sila den reserverade marinaden i en stor ugnsfast kastrull som en holländsk ugn eller långpanna. Låt vätskan en långsam sjuda, och skumma bort och kasta det skum som stiger till ytan.

5 Tillsätt 2 c. lager eller vatten och föra tillbaka till en sjuda.

6 Värm ugnen till 325 grader F.

7 Värm en tunn glans olja i en stekpanna på medelhög värme.

8 Damm steken med mjöl, skaka bort överskottet och brunt på båda sidor. Brown den ordentligt, men var noga med att inte brun det för mörkt. Alla förkolnade delar kommer att göra såsen bitter.

9 Placera steken i sjudande vätska.

10 Observera att vid denna punkt du har flera alternativ. Du kan returnera marinad är kryddor i grytan och koka dem med grillat, sila såsen i slutet, eller så kan du lägga till färsk lök, morötter och potatis 2 timmar i matlagning och äta dem med grillat.

11 Täck grytan och placera den i ugnen under 3 timmar.

12 När detta är gjort, ta bort och skiva steken.

13 Smaka såsen och justera kryddor. Om du vill att tjockna det, kan du minska den genom att koka, eller vispa i en liten roux (se relaterade eHows).

Tips

  • Browning köttet väl och låta den koka låg och långsam är det som ger grytstek dess smak. Även om antalet steg verkar vara en hel del, är detta recept egentligen mycket enkelt.
  • Trimma steken av allt synligt fett innan marinering.

  

Kommentar