Substitut för Tart Kokkärl

March 8

Substitut för Tart Kokkärl


Tårtor ge bagare på alla nivåer med möjlighet att sätta sin bästa mat framåt. Bakad i prydnads pannor med räfflade kanter och - oftast - lift-out bottnar dessa enda skorpa söta eller salta pajer lämpar sig för visuellt tilltalande fyllningar. Om du känner behov av en tårta men inte har en skarp Pan händig, eller inte har rätt storlek och form, kan du oftast improvisera.

pie Plattor

Pajer och tårtor är närmast anhöriga, och en lämplig storlek pajform är ett bra substitut för en skarp Pan. De brukar - men inte alltid - saknar dekorativa rafflade kanten på en tårta pan, och sällan har en hiss ut botten för enkel borttagning av den färdiga tårta. Båda dessa brister kan lätt övervinnas. Tårta skorpa kan ges ett attraktivt bågad kant genom att klämma ihop degen mellan fingrarna, kompenserar för vanlig kanter pan. För att göra tart lätt att ta bort, skär en kvadrat med pergamentpapper för att passa botten av pannan, vilket lämnar fyra längre remsor för att fungera som handtag för att skjuta den kylda tart från pannan.

En quiche Pan

En quiche pan är extremt lik en skarp Pan, ner till den djupt rafflade kanten och - oftast - lift-out botten. Den främsta skillnaden är att quiche kokkärl tenderar att vara något mindre i diameter, och djupare med ca 1/2 tum. I många fall dessa förändringar i dimensioner kommer att avbryta ut, och du kommer att kunna använda recept oförändrat och helt enkelt förlänga gräddningstiden för att kompensera för den djupare fyllning.

öppna Forms

Du behöver inte nödvändigtvis en hel kastrull, bara något slags form för att hålla din degen på plats på en pergament fodrade bakplåten. Ringen från en springform pan är ett utmärkt val, både robust och lätt tillgängliga. Linje ringen med en krage av pergament, och lägga klippa konditorivaror degen försiktigt in i ringen. För tårtor i andra storlekar och former, göra en fritt formulerad krage vikta aluminiumfolie - stelnade med kartong, om du vill - och placera den på bladet. Denna typ av formulär kan också användas för att göra kvadratiska eller avlånga tårtor på ett rektangulärt ark pan.

mini Tartlets

Om ditt mål var mini tartlets, snarare än en fullstor tårta, har du olika alternativ. Muffin stekpannor i jumbo, standard och ministorlekar representerar tre självklara val, vilket ger ett enkelt sätt att producera tartlets i kvantitet. Heatproof glas vaniljsås koppar och små keramiska ramekins finns andra alternativ. I varje fall kan man göra det lättare att ta bort de färdiga tartlets genom att lämna en lång remsa av pergament under degen som ett handtag. Tartlets kan också göras i öppna former, med hjälp av små folie kragar. Använd sektioner skurna från en kartong frakt rör eller mindre presentpapper eller pappershandduk röret stelna dem.


  

Kommentar