Hur till Alternativ fullkorns bakverk Mjöl för vitt mjöl i bakning

October 11

Hur till Alternativ fullkorns bakverk Mjöl för vitt mjöl i bakning


Fullkorns bakverk mjöl kan användas i stället för vitt mjöl i många av dina bakade varor. Hela vete bakverk mjöl är en fin texturerad fullkornsmjöl som är fräst ur mjuk vit vete. Det är mycket annorlunda från fullkornsmjöl, som vanligtvis gör bakverk hårt och tätt. Däremot har fullkorns bakverk mjöl en textur och protein räkna liknar vitt mjöl, vilket gör det lätt och näringsrik substitution. Hitta fullkorns bakverk mjöl på din lokala hälsokostaffär eller livsmedelsbutik, eller beställa online (se länkar nedan).

Instruktioner

1 Välj ett recept för en lätt-texturerad post - såsom kakor, muffins, scones, snabbt bröd, pannkakor, våfflor, eller kex - att försöka med fullkorns bakverk mjöl. Hela vete bakverk mjöl är relativt låg i gluten och protein, så är inte lämplig för användning i jäst-brödrecept.

2 Gör receptet ersätta fullkorns bakverk mjöl för hälften av vitt mjöl kallas för.

3 Ta ett smaktest - du kan även märka en skillnad? Om du tycker om resultatet kan du prova att använda en större andel av fullkorns bakverk mjöl nästa gång för att lägga till mer fullkorn till receptet. Om du tänker för mycket fullkorns bakverk mjöl användes, försök att ersätta 1/3 av vitt mjöl nästa gång.

4 Många recept kan göras helt med fullkorns bakverk mjöl med bra resultat. Fortsätt att experimentera med recept, att veta att dina byten kommer att lägga till fler hjärtvänlig fullkorn till din diet!


  

Kommentar