Hur till Ship krabba ben

November 20

Hur till Ship krabba ben


Krabba benen är en delikatess som många människor tycker om. Färsk krabba ben kan vara svåra att hitta i affären på grund av de höga kostnaderna för sjöfarten. Du kan skicka krabba ben till någon via vanlig post om du följer rätt frakt regler och rekommendationer. Använd natten sändnings för en färskvara som krabba ben, och använda några knep för att säkerställa att de kommer att landa på sin destination i förbruknings skick.

Instruktioner

1 Wrap krabba benen i vaxat papper. Tejpa papper med maskeringstejp. Placera benen i en lufttät behållare tillsammans med flera frysta kallt förpackningar. Täta locket på behållaren. Skriv "hålla kylda" på behållaren så att mottagaren vet att placera krabba benen i kylskåpet efter att ha fått paketet.

2 Placera behållaren i en papplåda. Fyll i ett tomt utrymme med packning jordnötter, bubbelplast eller papper. Täta alla kanter av lådan med förpackningstejpen.

3 Skriv namn och adress till mottagaren på lådan. Skriv "lättfördärvliga: Förvaras kallt" tydligt på utsidan av lådan.

4 Meddela mottagaren av den förväntade ankomstdatum. Om maten anländer vid en temperatur av mindre än 40 grader Fahrenheit, kommer personen inte att kunna konsumera maten. Det är viktigt att någon finnas till hands för att samla krabba benen så fort de anländer.

5 Skicka paket med övernattning sjöfart. Se till att få spåra på förpackningen och försäkring i fall leveransservice inte skicka paket i tid. Skicka paketen i början av veckan för att undvika paketen sitter över natten vid en transportanläggning och ruinera krabba benen.


  

Kommentar