Hotell på Oahu, Hawaii

March 1

Hotell på Oahu, Hawaii


Oahu, den mest befolkade av Hawaiiöarna, är ett populärt turistmål på grund av surfing och strandaktiviteter i närheten av Waikiki Beach och vandringsmöjligheter i Kahana State Park. Boendet är läskigheter och spridas över hela Oahu, men är till övervägande del ligger på Stillahavskusten på alla sidor av ön. Andra attraktioner Oahu besökare kommer att vilja kolla inkluderar Diamond Head Peak i Hawaiis huvudstad, Honolulu och Pearl Harbor Naval Base.

Ohana Honolulu Airport Hotel

Ohana Hotellet ligger i den västra delen av Honolulu, mindre än 10 minuter från Honolulu International Airport. Hotellet är också en 15-minuters bilresa från surfing aktiviteter i Stilla havet. På hotellet finns 24-timmars gratis transfer, utomhuspool, gym, concierge och en restaurang på plats, Willoughby-talet, som serverar frukost och middag. Rummen har king size-sängar, mikrovågsugn, kylskåp och kabel-TV.

Ohana Honolulu Airport Hotel

3401 N. Nimitz Highway

Honolulu, HI 96819

808-836-0661

ohanahotels.com

Harbor Shores Apartment Hotel

Harbor Shores hotell ligger i Aiea, har lägenhets stil enheter med fullt utrustade kök, vardagsrum och privata balkonger. Bekvämligheter på hotellet inkluderar en utomhuspool, picknick område med utomhusgrill, tvättomat och kostnadsfria lokalsamtal. Wi-Fi finns tillgängligt i hela hotellet. Hotellet ligger bara en fem minuters bilresa till Pearl Harbor Naval Base, som är noterat på National Register of Historic Places. Lokala cykelvägar leder till USS Missouri slagskepp och USS Arizona Memorial. Båda är tillgängliga för allmänheten att turnera.

Harbor Shores Apartment Hotel

98-145 Lipoa Place

Aiea, HI 96701

808-488-5742

harborshoreshi.com

Ilikai Hotel and Suites

Ilikai Hotel ligger i Waikiki Beach i Honolulu, och det är inom gångavstånd till strandaktiviteter på Fort Debussy Beach Park. Hotellet är en fem minuters bilresa från havet Kapiolani Park, hem till Honolulu Zoo och Waikiki Shell amfiteater. Hotellets faciliteter inkluderar ett gym, utomhuspool, parkeringsservice, concierge skrivbord och en egen skönhetssalong. Ilikai Bar och Grill, hotellets restaurang, serverar frukost, lunch och middag. Rummen har king size-sängar, privata balkonger och har fin utsikt över Diamond Head topp eller Stilla havet.

Ilikai Hotel and Suites

1777 Ala Moana Blvd.

Honolulu, HI 96815

866-406-2782

ilikaihotel.com

Kahala Hotel and Resort

The Kahala Hotel ligger på den östra kanten av Oahu, och det har strandtomt på Stilla havet. Hotellet är också en 10-minuters bilresa från vandrings- och cykelstigar på Kahala Valley State Park. Några av de bekvämligheter på hotellet inkluderar ett fitnesscenter, utomhuspool och en gratis transfer till Alana Shopping Center och Kahala Mall. Hotellet har också en privat lagun med delfiner. Varje rum har en platt-TV, egen balkong och en king size-eller dubbel sängar. Sviterna har sittgrupper.

Kahala Hotel and Resort

5000 Kahala Ave.

Honolulu, HI 96816

800-367-2525

kahalaresort.com

Aston Waikiki Beach Hotel

Aston hotell, beläget vid stranden av Waikiki Beach, ligger inom gångavstånd från stranden och surfing aktiviteter på drottningens Surf Beach och promenadvägar vid Sans Souci State Recreational Park. Hotellet är också en fem minuters från 18-håls golfbanan Ala Wai i norra Waikiki Beach. På hotellet finns en pool, tillgång till Wi-Fi, parkeringsservice och en restaurang på plats, Tiki Bar and Grill, med lunch och middagsmenyer. Varje rum har en privat Lanai (Hawaiian term för balkong eller veranda), kylskåp, platt-TV och en del av rummen har utsikt över havet.

Aston Waikiki Beach Hotel

2570 Kalakaua Ave.

Honolulu, HI 96815

877-997-6667

astonhotels.com


  

Kommentar