Hur att spåra porto Med USPS

September 13

Hur att spåra porto Med USPS


Den United States Postal Service (USPS) erbjuder en leveransbekräftelse tjänst som ger ditt brev eller paket ett unikt nummer som kan användas för att spåra ditt paket från den dag det lämnar en distributionscentral hela vägen till när den når leveransadressen. Använda leveransbekräftelsen är mycket enkelt och kräver endast tillgång till Internet och spårningsnumret av ditt paket.

Instruktioner

1 Få ett spårningsnummer för ett objekt som du vill spåra eftersom det går via USPS-systemet. På posten, begära leveransbekräftelse på räknaren. De kommer att lägga ett klistermärke som har ett spårningsnummer är unikt för ditt brev eller paket och ge dig ett kvitto med spårningsnumret på det. Om du beställer på nätet, kommer USPS skicka dig ett automatiskt e-postmeddelande som ger dig 15-siffriga spårningsnummer i kroppen av e-postmeddelandet.

2 Leta reda på spårningsnumret för ditt objekt. Spårningsnumret kan vara på porto kvitto från postkontoret i ett e-postmeddelande skickas till dig av säljaren eller i ett brev skickas till dig med en vän.

3 Öppna webbläsaren och skriv in "USPS.com" i webbadressen sökfältet längst upp i webbläsaren.

4 Leta upp "Spårning och Bekräfta" sökfältet på USPS webbplats. Det är den vita rektangeln på höger sida av webbsidan.

5 Klicka på sökfältet och ange spårningsnumret för paketet du vill forskning.

6 Klicka på "Spår" och en ny sida laddas på USPS webbplats med all information om ditt paket.


  

Kommentar