Shampoo & Balsam behandling för håravfall

May 18

De hårprodukter du använder kan förvärra ditt håravfall, enligt Mary Beth Janssen, författare till "naturligt friskt hår." Starka rengöringsmedel i schampo inkluderar natriumlaurylsulfat och natriumlauretsulfat, som tar bort oljor och vitaminer från håret för att producera en pipig ren känsla. Overwashing håret kan leda till torrt hår som är benägna att kasta och kluvna toppar. Naturliga schampo, over-the-counter schampo och receptbelagda schampo kan minska håravfall och främja ny tillväxt när de används kontinuerligt. Kontakta din hudläkare innan du använder en over-the-counter produkt att säkerställa att den är säker.

Naturliga Hårprodukter

Den tunna till tjocka schampo och balsam av Jason Natural Cosmetics lovar upp till 10 procent tjockare hår efter den första ansökan. Produkten innehåller alpha hydroxy syror för att fylla i de svaga punkterna i håret och reparera skador som orsakats av kemisk behandling. Mycket Volumizing Pomegranate & Soy schampo och balsam av Burts Bees lovar också tjockare hår, och använder solros och kokosolja för att försiktigt rengöra håret. Produkterna innehåller också soja aminosyror, som används i många volumizers att stimulera hårsäcken.

Over-the-counter Medicated produkter

Nizoral var ursprungligen avsedd att användas för att behandla mjäll, men det bidrar också till att minska håravfall. Schampot läkemedel innehåller ketokonazol, en aktiv ingrediens som kan tjockna håret. Din hudläkare kan rekommendera over-the-counter schampo först för att se om det minskar håravfall innan förskrivning en starkare version av schampo. Schampot ska användas på en kontinuerlig basis för att fungera korrekt. Om du slutar använda läkemedel schampo, kommer håravfall återupptas. Tricomin omstrukturering balsam är också användbar för att bekämpa håravfall eftersom det innehåller pepparmintolja, pantenol och aloe vera för att ge protein till håret. Protein stärker hårsäcken och stimulerar hårväxten.

recept Medicinering

I likhet med recept Nizoral kan recept ketokonazol schampo också hjälpa vid behandling av mjäll och håravfall när de används dagligen. Vanliga biverkningar av receptbelagda ketokonazol inkluderar klåda, irritation, oiliness eller torrhet i hårbotten, enligt Drugs.com. Följ noga recept anvisningar för att uppnå optimala resultat. Om biverkningar förvärras eller kvarstår, sluta använda den och kontakta din hudläkare.


  

Kommentar