Hur man bakar hemlagad kex från Scratch

March 11

Hur man bakar hemlagad kex från Scratch


Hoppa burkarna och göra din egen hemlagad kex från scratch. Med lite ansträngning kan du göra fuktiga eller flagnande kex för frukost eller en måltid på dagen i en kort tid. Kakorna kommer att smaka precis som mormor brukade göra för dig och kommer att väcka dina gäster som kanske aldrig har haft riktigt hembakade kakor innan. Efter att kexen några gånger kommer du att bli en expert och alla vill att du ska göra kex för dem.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 500 F medan du blanda ingredienserna för kex. Ugnen måste förvärmas i minst 10 minuter för att vara varm och redo att laga mat.

2 Använd mätning koppar för att mäta alla dina ingredienser. Användning av för mycket eller för lite av vissa ingredienser kommer att orsaka kexen vara alltför smulig, så noggranna mätningar är viktiga.

3 Placera mjölet i skålen först.

4 Skär i 1/4 kopp smör eller margarin med hjälp av bakelse mixer. Fortsätt att blanda tills blandningen har bildat grova smulor.

5 Häll ungefär hälften av kärn i mjölblandningen och blanda tills brödet blandning lämnar sidorna av skålen. Eftersom kärnmjölk blandas in, långsamt tillsätta återstoden av mjölken tills degen är fuktig men inte våt. Du kanske inte behöver använda alla kärnmjölk. Blandningen bör hålla fingrarna i små mängder när det är rätt konsistens, men du kommer lätt att kunna dra bort det.

6 Strö en liten mängd av mjölet på skärbrädan och placera bröddegen ovanpå den mjölad yta.

7 Knåda degen 2 till 3 gånger och rulla med en brödkavel till ca 1 1/2-inches tjock.

8 Doppa kex cutter i den extra mjöl som du använde för damning.

9 Skär degen med kex cutter och placera varje kex på bakplåten, sidor röra, tills du är ute ur deg eller pannan är full. Vrid inte kex fräs samtidigt minska eller Kakorna kommer inte bli lika storlek.

10 Tryck på eventuella kvarvarande degen tillsammans men inte rulla eller knåda eller kex kommer att bli tufft.

11 Smält resten av smöret och använda en bakelse borste för att sprida sig över topparna av alla kex.

12 Grädda i 8 minuter eller tills gyllenbrun på toppen.

13 Ta bort kastrullen från ugnen och använd en spatel för att lyfta kexen från pannan på en tråd kylning rack. Servera varm eller kall.

Tips

  • Använda fräschare mjöl kommer att ge fräschare kex.

  

Kommentar