Billiga hotell i Harlem, New York

July 16

Billiga hotell i Harlem, New York


Harlem, i sin långa historia har bevittnat Jazz ålder början av 20-talet, men också sin del av det politiska och sociala stridigheter genom 50-talet och 60-talet. Detta har satt sin prägel på kulturen i området, vilket gör det till en plats mellan rik kultur och diversifiering som inte bör missas när du besöker New York. Det finns några billiga ställen att bo i eller nära Harlem och på grund av en utmärkt transportsystem, de är nära till många av New Yorks attraktioner.

Harlem Flophouse

Artist-ägs och drivs, The Harlem Flophouse, en 1890-talet brownstone, med många inventarier och inredning av perioden är ett stycke historia. Den grundläggande, pensionat 4-rum, med delade -Badrum har ingen A / C eller TV, men atmosfären och berättelser om ägaren mer än kompensera. Bara några steg från stora attraktioner som The Apollo Theater, Marcus Garvey Park, med gratis, liveuppträdande, The Lennox House och Minton s, som har natt jazz, det är i hjärtat av Harlem. Rum måste betalas i sin helhet en vecka före ankomst.

Harlem Flophouse

242 West 123. Street

Manhattan, NY 10027

212-662-0678

harlemflophouse.com

Broadway Hotel and Hostel

Mindre än en och en halv från Harlem mil och är Broadway Hotel ligger på övre västra sidan av Manhattan. I hörnet av 101 och Broadway, är det bara två kvarter till tunnelbanan som tar dig till Harlem. Det är 4 kvarter till Central Park och nära till shopping, restauranger och nattliv. Broadway erbjuder nyrenoverade, bekväma, smakfullt inredda rum med drottning, dubbel eller 2 enkelsängar och duntäcken. Rummen har ett tak-fläkt och A / C, LCD-TV med kabel och privata bad. Det finns 24-timmars reception, daglig städning och Internet i lobbyn.

Broadway Hotel and Hostel

230 W 101. St.

Manhattan, NY 10025

212-865-7710

broadwayhotelnyc.com

Newton Hotel

Beläget i den övre västra sidan av Manhattan, Newton hotell bara en och en halv från Harlem mil och. Ett kvarter från 96th och Broadway, är det bara ett kvarter från tunnelbanan till Harlem och några kvarter till Central Park och Natural Museum of History. Rummen varierar från singel, dubbel, deluxe till sviter. Rummen har privata badrum, LCD-TV med kabel, kylskåp, mikrovågsugnar och privat bad. Internet är tillgängligt för och extra kostnad. För de mer budgetmedvetna, det finns rum med delat-bad. Room service är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Newton Hotel

2528 Broadway Avenue

New York, NY

212.678.6500

thehotelnewton.com


  

Kommentar