Hur man gör Roses & rosenblad

December 18

Hur man gör Roses & rosenblad


Många bagerier i Amerika säljer kakor dekorerad med rosor och rosenblad, men du behöver inte köpa en tårta för att få samma typ av design. Med lite träning och rätt verktyg kan du göra en hembakad kaka ser lika vacker som en färdigköpta tårta.

Instruktioner

Att göra en ros

1 Placera en klick smörkräm glasyr på din blomma spik och placera en kvadrat med vaxat papper ovanpå nageln. Glasyren fungerar som lim för att hålla vaxat papper på nageln. Placera en standardkoppling i en utsmyckning väska, försedd med spets 12, och fylla den med hård konsistens smörkräm glasyr. Håll påsen något över blomman spik och pressa med fast tryck, hålla påsen stadig som glasyren gör en bas för din blomma. När basen konan är 1 1/2 gånger så hög som din ros spetsöppningen kommer att vara, stoppa pressning och flytta påsen bort från basen.

2 Placera spetsen 104 på väskan för isbildning. Håll blomman spiken i ena handen och glasyren påsen i den andra handen. Tips spiken nedåt en aning och håll isbildning påse i 45 graders vinkel, röra den breda änden av spetsen till toppen av din isbildning bas. Gör mitt knopp rosen genom att klämma isbildning påse med fast tryck som du vrider spiken moturs, överlappande högen av isbildning med ett band. Sluta klämma isbildning när du når den punkt där du startade.

3 Placera den breda änden av spetsen, smal punkt upp, vid mittpunkten av sin linda. Göra en halvcirkel kronblad genom att krama påsen som din rotera spiken 1/3 runt basen. Börja nästa två kronblad genom att upprepa detta steg två gånger, varje gång börjar bara något bakom slutet av föregående kronblad. Du har nu din bas, center knopp och topp tre kronblad.

4 Göra en rad av kronblad genom att hålla den breda änden av spetsen i en liten vinkel bort från och under de översta kronblad. Använd stadigt tryck för att pressa påsen med isbildning när du flyttar spetsen uppåt och nedåt under rotation blomman spik 1/5 varv. Upprepa tills du har gjort fem kronblad.

5 Skapa de slutliga raderna av kronblad genom att hålla den breda änden av spetsen 12 under centrum av ett kronblad från föregående rad, med den smala delen av spetsen vinklas ut mer än den föregående raden. Vrid blomman spik 1/7 varv som du pressa påsen och flytta spetsen i en upp-och-ner rörelse. Upprepa detta steg sex flera gånger tills du har gjort sju kronblad. Din ros är nu klar. Försiktigt bort vax papper, med rosen på den, bort av blomman spik och ställ åt sidan för att torka. Torka rose natten innan du använder den för att dekorera en tårta.

göra blad

6 Fyll en utsmyckning väska utrustad med en standardkoppling och spets 67 med medelkonsistens isbildning.

7 Hålla påsen med den breda öppningen hos spetsen parallell med ytan vid en 45 graders vinkel, något över kakan. Kläm att använda ett fast tryck för att bygga upp basen av bladet när du lyfter spetsen något.

8 Rita bladet till en punkt genom att flytta påsen mot dig när du kopplar tryck klämma påsen. När bladet har nått en punkt, sluta klämma och lyft påsen bort.

9 Upprepa stegen ovan för att skapa så många blad som du önskar.

Tips

  • Lägga rörledningar gel till medelkonsistens isbildning gör dina blad lättare att röret.
  • Använd stel isbildning. Om isbildning är alltför tunn, kommer dina rosor inte stå upp.
  • Hantera din torra rosor med försiktighet, eftersom de kan vara spröda.

  

Kommentar