Ingen matlagning Idéer för camping Paket

December 22

Ingen matlagning Idéer för camping Paket


Ingen matlagning? Inga problem. Du kan fortfarande ha enkla, läckra luncher medan du camping. Vad du tar för en no-matlagning lunch kommer att variera beroende på vilken typ av camping du gör. Om du har möjlighet att föra en svalare och har ett fordon som är tillgängliga, då kan du ta ett bredare spektrum av något färskvaror och tunga föremål som burkar. Om du tänker backpacking, leta efter föremål som är förpackade i plastpaket som tillplattas ner efter användning.

Konserver

Ingen matlagning Idéer för camping Paket

Enkla smörgåsar med wraps eller pitas fungerar bra

En av de camping veteraner är bakade bönor eller chili. Para detta med några tortillas och ost, och du har en utmärkt, fylla måltid som inte behöver kokas. Du kan också ta lunchtid proteinkällor med dig i en burk eller en plastförpackning. Få konserverad tonfisk eller lax och kombinera det med majonnäs som kommer i individuellt inslagna paket. Sprid den på kex eller bröd för en läcker lunch. Konserver är lukt fria innan de öppnas, vilket gör dem ett bra sätt att undvika vilda möten. Däremot kan lagra stora mängder konserver i en björn säker behållare i ett träd vara svårt, så välj din mat därefter.

Kex och Dip

Ingen matlagning Idéer för camping Paket

Ta ett urval av intressanta kex.

Ta kex eller tunnbröd snarare än bröd, eftersom bröd åldras snabbt och även blir tillplattad i en ryggsäck. Välj en mängd intressanta smaksatt och strukturerade kex och förvara dem på ett varaktigt behållare. Om du inte gillar kex, prova flatbread eller riskakor. Para ihop kex eller kakor med paketerade nedgångar som hummus, en liten behållare med oliver eller vissa köttkonserver. Jordnötssmör och sylt är en favorit med barnen, liksom.

Färsk frukt och grönsaker

Ingen matlagning Idéer för camping Paket

Välja hållbara frukt som äpplen

Även bananer inte kan vara det härdigaste valet som en camping mat, kan många andra färska frukter och grönsaker ta itu med varmt väder och några grova och tumla i en ryggsäck. Äpplen är mycket robust, och så är morötter och selleri. Ät selleri i den första dagen så det inte går halta. Meloner är också en tålig val, men de fungerar bara om du är bil camping, eftersom de är mycket tung. Om du vill ta en mångfald av frukt, välja frukt som är något under mogna så att det är tuffare. Se till att du tar med frukt och grönsaker som är härdiga och inte förstöra, och tvätta dem väl i rent vatten.

torkade Foods

Ingen matlagning Idéer för camping Paket

Ta ett urval av torkad frukt och nötter

Torkade livsmedel är vän av campare allt. För snacks, och till toppen av en lunch, lägga till kött eller soja ryckig som en källa till protein. Nötter och frön ger vitaminer och massor av fett för att hålla ni hela dagen. Torkad frukt är också en utmärkt källa till energi. Bara inte överdriva det, eftersom det tenderar att vara hård på tänderna och magen när ätit i kvantitet.


  

Kommentar