Stugor runt Dahlonega, Georgien

September 3

Stugor runt Dahlonega, Georgien


Den första stora amerikanska guldrushen inträffade i Dahlonega, Georgia, 1828. gruvor området fortfarande fungerar, och flera platser erbjuda turister en möjlighet att panorera lokala bäckar för guld och ädelstenar. Dahlonega, 55 miles på grund norr om Atlanta, vilar vid foten av North Georgia Mountains, i närheten Amiacola State Park, Amiacola Falls och Chattahoochee National Forest. Besökare kan välja att bo på en av områdets charmiga stuga komplex.

Cavender Creek Cabins

Detta privatägda, full service komplex erbjuder åtta hytter på Chestatee floden. Tre är djurvänliga. De flesta är ett sovrum enheter som rymmer upp till två personer. Cabin nr 3 är en ett sovrum enhet med ett loft som rymmer upp till fyra personer. Hytter nr 4 och nr 10 är två sovrum enheter som rymmer upp till sex personer. En är handikappad åtkomliga. Alla hytter är fullt utrustade och inkluderar uppvärmning, luftkonditionering, takfläkt och eldstäder med gas stockar. I fastigheten ingår djurliv spår, en välfylld fiske damm och en gemensam lodge som erbjuder en öppen spis med sittgrupp, biljardbord, pjäser och andra brädspel. Privata aktörer kan hyra lodge för händelser eller affärsmöten.

Cavender Creek Cabins
200 Beaver Dam Rd.
Dahlonega, GA 30533
866-373-6307
cavendercreek.com

Forrest Hills Mountain Resort & Conference Center

Denna stuga resort 140 tunnland inkluderar Mountain Laurel Inn, ett kapell och bröllop trädgård och Gold City Corral, liksom fyra grupp loger, en restaurang och ett spa. Alla hytter är fullt utrustade, och gästerna njuta av gratis film lägenheter. Ett sovrum, ett-bad "Rustik" hytter inkluderar en vedeldad spis, inomhus badtunna, veranda med swing, TV och video / DVD-spelare. Lyx ett sovrum hytter har ett pentry, en gas-log öppen spis, inomhus badtunna, veranda med swing och dining set, plasma-tv och en video / DVD-spelare. Två sovrum hytter inkluderar ett fullt utrustat kök, två badrum, en inomhus barrel, en gas-log öppen spis, en plasma-TV och en videobandspelare / DVD-spelare. Gästerna kan njuta av god mat i restaurangen, ordna en privat middag i den hemliga trädgården matsalen eller ta en häst och vagn rida till en cookout. Husdjur är välkomna i vissa hytter.

Forrest Hills Mountain Resort & Conference Center
135 Forest Hills Rd.
Dahlonega, GA 30533
706-864-6456
forresthillsresort.com

Hatfield s Hide hytter

Denna stuga komplexa erbjuder två en-sovrum hytter och två två sovrum hytter. En femte stuga, som ligger på Chestatee floden, erbjuder tre sovrum, två badrum, ett genomgående däck och en jacuzzi. Denna stuga sover upp till 10 personer. Alla hytter är fullt utrustade och har kök, tv-apparater med videobandspelare och vedeldade eldstäder. Trä tillhandahålls. Smekmånad kabinen har också en jacuzzi. I fastigheten ingår naturstigar och en bäck för guldvaskning. Hatfield inte tillåter husdjur.

Hatfield s Hide hytter
3109 Koppar Mines Rd.
Dahlonega, GA 30533
706-864-6743
hatfieldcabins.info


  

Kommentar