Hur man sätter på en Clip-On Wig

April 3

Hur man sätter på en Clip-On Wig


Oavsett om det kallas ett klipp-in eller en clip-on, har denna revolutionerande peruk förändrat perspektiv många som en gång var misstänksamma om att bära peruker. Det var alltid dold rädslan för peruk måfå glider av offentligt eller, ryser att tänka, någon annan dra bort det. Med sina små kam klipp, är clip-on peruk utformad för att förbli fast ordentligt tills det är dags att ta bort det. Som med mode har clip-on utvecklats med nya stilar och mönster. Det är hela, 1/2 eller 3/4 peruk. Du kan bära en del av ditt riktiga hår blandas in i peruk. Att tillämpa dem är lika enkelt som ett, två, snap!

Instruktioner

Hela Clip-on Wig

1 Braid - motsvarande kanterna på huvudet - alla dina hår till huvudet. Med början vid den vänstra eller högra sidan av håret (genom örat), fläta går mot din panna hela vägen runt till baksidan av huvudet. Pin flätan slutar med hårnålar till flätor på din hårbotten.

2 Placera peruk på huvudet, sätter klippen i flätor runt kanterna på hela huvudet.

3 Snäpp peruken på plats och stil till preferens.

1/2 Clip-on Wig

4 Braid den nedre halvan av håret horisontellt till hårbotten med början vid vänster eller höger sida örat. Pin flätan slutar med hårnålar till flätor på din hårbotten.

5 Placera peruk på huvudet, sätter klippen i kanterna av flätan på mitten och baksidan av huvudet.

6 Snäpp peruken på plats och stil till preferens.

3/4 Clip-on Wig

7 Braid en liten del av håret på kronan på huvudet horisontellt eller i en U-form. Stift i slutet av flätan tillbaka in i flätan på din hårbotten med en bobby stift.

8 kam eller borste resten av den nedre delen av håret tillbaka i en hästsvans slips eller bulle. Gör bulle så liten som möjligt, placerad vid nacken på halsen. Det kan vara nödvändigt att fläta din hästsvans och knyta den till en bulle om du har en massa hår.

9 Placera peruk på huvudet sätta in klippen i den horisontella eller U-formad fläta på kronan på huvudet och på baksidan av huvudet under bulle.

10 Snäpp peruken på plats och stil till preferens.

Tips

  • Flätor används som ankare för alla klippen på en clip-on peruk.
  • En hel clip-on peruk täcker hela huvudet, lämnar ingen av ditt riktiga hår som ska blandas in.
  • En halv clip-on peruk täcker halva huvudet, lämnar den övre halvan av ditt hår som ska blandas.
  • En 3/4 clip-on peruk täcker de flesta av huvudet, vilket innebär att endast den mycket övre delen av ditt hår som ska blandas.

  

Kommentar