Hur att dölja Ljus Roots

May 10

Hur att dölja Ljus Roots


Visst, du älskar din hårfärg, men varje fyra till sex veckor ditt ljus rötter börjar dyka upp. Rötter avslöja din sanna hårfärg, en påminnelse om att du verkligen inte är en brunett eller naturlig röd-head. Ljus rötter, särskilt de som dyker mot mörkt hår, är irriterande; Men i stället för att släppa en liten förmögenhet hos frisören före nästa möte, chef för apoteket. Over-the-counter hårfärg tillverkare erbjuder tillfälliga lösningar för kvinnor som utsätts för de bakomliggande problemet. Dessa lösningar är för root enda område, och de finns i en butik nära dig.

Instruktioner

1 Köp en rot mörkläggning hårfärg i samma nyans som håret. Färgen kommer att vara synlig på utsidan av lådan; Men när du är osäker, gå lite mörkare.

2 Använd en gammal T-shirt som kan förstöras om hårfärgnings droppar. Borsta håret för att ta bort eventuella tovor runt roten området innan applicering av blandningen.

3 Hitta plasthandskar i boxen och lägger dem på händerna. Läs igenom tillverkarens anvisningar och blanda färgen i enlighet därmed.

4 § håret i fyra separata områden --- vänster fram höger, tillbaka till vänster och tillbaka höger --- och säkra med hårspännen. Du kommer att tillämpa roten mörkläggning i sektioner för att se till att du täcker alla rötter.

5 Applicera hårfärg till hela hårfästet och massera in med fingertopparna. Du vill bara att massera roten linje, ungefär en tum från hårbotten, inte hela hårstrå.

6 Släpp vänstra främre delen av håret. Applicera roten mörkläggning direkt ner i mitten av hårbotten och massera mörkläggning i dina rötter. Locket-up kommer bara förlänga en till 1,5 inches från hårbotten, inte hela hårstrå. Flytta en tum till vänster om linjen du bara täckt. Applicera mörkläggning och massage. Fortsätt att flytta över hela vänstra delen av håret tills alla rötterna är mättade.

7 Släpp främre högra delen av håret och upprepa samma som den vänstra sidan. På höger sida av huvudet, kommer du att flytta en tum till höger om mittdelen.

8 Släpp bakre vänstra delen av håret och mätta rötterna från toppen av din krona till nacken på nacken. Fortsätt att flytta hela baksidan av huvudet, precis som den främre delen av huvudet, tills alla rötterna är mättade.

9 Vänta den tilldelade tiden, typiskt 15 minuter, för att skölja mörkläggning. Efter 15 minuter, stänga av vattnet till varm.

10 Skölj allt hår helt med händerna för att gnugga hårbotten som vattnet rinner igenom. När vattnet är klart, tillämpa konditioneringsbehandling som kommer med mörkläggning formel. Torr och stil som vanligt.

Tips

  • Lägg volym till håret för att dölja rötter om du inte har tid att färglägga.
  • Lägg till ytterligare höjdpunkter till ditt hår för att sammanflätas ljus rötter med mörkt hår.
  • Om mörkläggning börjar sticka hårbotten, skölj blandningen omedelbart.

  

Kommentar