Hur man gör en alkoholfri Mimosa

May 14

Hur man gör en alkoholfri Mimosa. Gör en alkoholfri Mimosa och få din morgon av en söt och solig start. Vanligt apelsinjuice blir en exklusiv upplevelse när serveras i en champagne flöjt, och tillsättning av ginger ale eller klar, mousserande cider gör näsan och smaklökar pirra.

Instruktioner

1 Mät upp 1/4 kopp apelsinjuice och häll i en champagne flöjt. Apelsinjuice är en central del av alkohol Mimosa. Den klassiska Mimosa använder färskpressad apelsinjuice, men du kan också använda köpta juice.

2 Lägg 1/4 kopp ginger ale eller mousserande cider till champagne flöjt. Om du föredrar läsk, använd en tydlig läsk i stället för ginger ale eller cider. Mörka colas kan användas, men dessa gör drycken ser lerig.

3 Skiva en orange i halv. Pressa en halv av den orange in i glaset, så att en del av massan faller in i blandningen. Avsätta en bit från den andra, unsqueezed hälften av orange.

4 Garnera drinken med en färsk apelsin skiva. Gör en enda portion.

Tips

  • Försök att blöta ner kanten av champagne flöjt och belägga kanten med socker innan du häller i alkohol Mimosa blandning för en flott explosion av sötma.
  • Grenadine, körsbär, apelsinskal och mer kan läggas till alkohol Mimosa att anpassa den till din smak.
  • Ta bort fröna från den orange innan du trycker in champagne flöjt.

  

Kommentar