Hur man bär en svart Sundress

August 26

En svart sundress är en mångsidig klädesplagg många kvinnor har i sina garderober, men antar kan endast användas med en strappy par skor på sommaren. Genom olika tillbehör, skiktning och andra knep en billig svart sundress kan bäras året runt. Klänningen kan också övergått från dag till natt ser genom att lägga till olika element, såsom en förändring i skor eller en annan päls, för att göra utseendet ännu mer mångsidig.

Instruktioner

1 Använd den svarta sundress med en kavaj, till ett par knähöga stövlar och guld tillbehör ta det från kontoret till en natt på stan genom att helt enkelt ta bort jackan och hänger din frisyr.

2 Layer den svarta klänningen över ett par jeans och en långärmad tröja att bära den under vintern. Lägg ett tjockt tröja och ett par stövlar för att göra utseendet arbete även under de kallaste vinternätter.

3 Tillsätt några bitar av chunky smycken, ett par höga klackar och en färgglad par strumpor gör den här klänningen en kväll utseende som kan bäras ut med flickorna eller en romantisk middag.

4 Layer den svarta sundress med en funky, flerfärgad T-shirt, ett par svarta ballerinas och en över stora handväska för att klä ner utseendet för en tonåring att bära i skolan.

5 Bär klänning över en baddräkt och koppla ihop den med svarta flip-flops att vända klänning till en täckmantel för en dag på stranden.


  

Kommentar