Hur man planerar en hälsosam Tea Party

February 14

Jag fullkomligt älskar te. Jag dricker flera koppar varje dag. Och jag älskar nästan alla slag. Grönt te. Svart te. Örtte. När jag väljer att ta en ört för att åtgärda ett problem, som en halsont, eller för att förbättra min hälsa, är det mer än sannolikt i form av en te.

Så jag tänkte, varför inte tillbringa en artikel talar om hur man har en framgångsrik teaparty? Visst, inte alla tea party har hälsosamma livsmedel. Scones är inte exakt låg fetthalt. Och du kan lätt förstöra en perfekt god kopp te genom att tillsätta socker och grädde. Men om du planerar det rätt - en tebjudning är ett bra sätt att fira hälsa och gott sällskap.

Instruktioner

1 Bjud in dina gäster och begära att de OSA. Få en räkningen på hur många människor kommer att delta och göra en gästlista. Tio till femton personer är ett stort antal för en part som denna. Du vill vara säker på att du har tillräckligt med mat.

2 Välj teer du kommer att tjäna. Om du vill vara extremt traditionell - bara tjäna svart te eller Earl Grey - eller så kan du vara kreativ och serverar en mängd olika örtte blandningar. Du kan också planera din egen.

Överväga dina gäster när du väljer te och planera kring eventuella hälsotillstånd genom att fråga vilka mediciner de tar. Några av de örtteer kan inte tas under vissa omständigheter. Till exempel, med ett läkemedel som Coumadin, örter som brännässla måste undvikas. Eller så kan du tjäna te baserat på dina gäster behov. Till exempel, om du har en gäst som klagar över allergier, är grönt te ett bra val.

3 Om du ska ha en sund tea party, tjänar hälsosamma livsmedel. Finger smörgåsar på fullkornsbröd med friska fyllningar är ett klokt val. Undvik serverar rika bakverk såsom scones och croissanter och välja lättare versioner såsom friska hemlagad te bröd som bananbröd. Håll dina gäster väl försörjda med plattor av färsk frukt som apelsinklyftor, melon skivor och jordgubbar och servera små portioner av ost. Kom ihåg att te tänkt att vara en lätt måltid, inte en tung en.

4 Om du har en plats med några bra skäl för att hålla partiet, överväga att ha det utanför. Detta är särskilt trevligt i slutet av våren och början av sommaren i de flesta klimat. Det är något spännande om att ha en tebjudning ute i trädgården. Det påminner om den tid i England när tebjudningar var en regelbunden förekomst.

Tips

  • Lär dig något om örter och teer du tjänar till att utbilda dina gäster och se till att det är säkert för dem att ta.
  • Vissa örter har läkemedelsinteraktioner eller bör inte serveras under vissa omständigheter. När du är osäker, be en läkare om något är säker eller inte.

  

Kommentar