Lägga till torkade Malet Lök till Konserverad stuvad majs

July 5

Lägga till torkade Malet Lök till Konserverad stuvad majs


Hemlagad skummad säden är gjord på färska majskorn, mjölk eller grädde, mjöl och kryddor. Bacon och lök tillsätts ibland som smakvariationer. Konserverad stuvad majs innehåller inga mjölkprodukter men ett förtjockningsmedel såsom modifierad majsstärkelse att tjockna juice från majs. Lägg lök smak till burk stuvad majs utan röran av peeling och dicing lök med torkade malet lök.

Instruktioner

1 Häll 2 msk. mjölk eller vatten i en liten skål. Placera en msk. torkad hackad lök i vätskan. Sätta blandningen i kylskåp i 10 till 15 minuter. Detta återfuktar och mjukar upp löken så det är inte krispiga när du sätter in den i majs. Det frigör också smak av lök.

2 Öppna burk majs. Häll i en kastrull. Använd en 1-qt. vaska 1 eller 2 burkar majs. Använd en större kruka för mer majs.

3 Tillsätt hackad lök och mjölk eller vatten till majs. Plats på medelvärme tills säden bubblar. Rör det några gånger medan det värms upp.

Tips

  • Börja med att lägga en msk. torkad hackad lök för varje 15-oz. kan av skummad majs. Öka mängden om du vill ha mer lök smak.
  • Skummad säden brinner lätt; inte värma det på hög värme.

  

Kommentar