Hur man lägger upp håret med Clippies i flätor

February 10

Hur man lägger upp håret med Clippies i flätor


Värld hårstyling omfattar ett brett spektrum av olika tillbehör som kompletterar och lägga pizazz till nästan alla frisyr. Vare sig du skapar en updo eller lämna loss, att hitta ett sätt att göra din stil kreativa kan sätta ditt utseende over the top. Clippies är små metallklämmor som du infogar i håret och sedan klippa ordentligt på plats för att säkra hår på plats. Om du sätter upp håret med clippies i flätor, kommer du att ha en distinkt stil med clippies lägga subtila handen runt basen av flätor.

Instruktioner

1 Borsta håret noggrant för att avlägsna varje härva och göra det smidigt.

2 Spraya håret lätt med vatten för att hjälpa den att stanna upp jämnt i flätor.

3 Bestäm hur du skapar dina flätor. För långt hår, kanske du vill separera håret i två halvor och dra alla håret tillbaka in i flätor. För kortare hår, kan du välja att göra två mindre flätor på toppen av huvudet och låt den nedre halvan av håret att hänga löst. Du kan också göra två mycket små flätor på framsidan av håret med hjälp av endast håret längst upp framför hårbotten.

4 Del håret för flätor med den spetsiga änden av råttsvans kam och dra håret tillbaka till flätor. Kamma varje fläta väl för att göra dem mjuka och säkra flätor med elastisk hårsnoddar. Gör håret spik upp från flätor skapar en "fontän" effekt på toppen av huvudet, som en del människor tycker. För att uppnå detta, gör flätor stram och håret i flätor kommer naturligtvis att explodera från de elastiska banden i alla riktningar.

5 Sätt i clippies runt flätor att dekorera din stil. Placera första KVINNLIG BUSSKONDUKTÖR ca 2 inches bort från hårband i håret du väl dras tillbaka in i fläta. Knäppa KVINNLIG BUSSKONDUKTÖR på plats och det kommer att vila stadigt på din hårbotten. Placera nästa KVINNLIG BUSSKONDUKTÖR omedelbart framför denna KVINNLIG BUSSKONDUKTÖR och fortsätta att lägga clippies hela vägen runt den elastiska hårband att omge fläta. Upprepa samma process kring andra fläta.

6 Spraya håret lätt med hårspray för att ställa in stilen.

Tips

  • För att göra en liten flicka fint hår, kan du kanske att säkra flätor med clippies själva, istället för att använda hairbands. Dra små mängder av hår tillbaka för flätor och infoga en KVINNLIG BUSSKONDUKTÖR runt varje fläta för att säkra dem i håret. Håret måste vara mycket bra att hålla tillbaka med clippies på detta sätt, dock.

  

Kommentar