Hur man köper kaninburar

July 13

Om du planerar på att få en kanin som helst snart, måste du spendera lite tid att titta på kaninburar för att ge ditt husdjur med en bekväm, säker hem. Det finns många olika kaninburar på marknaden eller om du har möjlighet att försöka bygga en på egen hand. Här är de steg du behöver ta när du handlar för kaninburar.

Instruktioner

1 Innan du börjar handla för kaninburar, gör din forskning och bestämma vilken typ av kanin och hur många kaniner du planerar att köpa. Vissa raser är större än andra och kommer att kräva en större bur. Vissa raser är mycket social, så det kan vara en god idé att köpa mer än en kanin för att hålla dem nöjda. Därför kan du behöva en större bur.

2 Bestäm om du ska hålla kaniner inne eller ute. Det skulle kunna påverka vilken typ av kaninburar du kommer att titta på att köpa eftersom du antagligen kan ha en större bur om din kanin hålls utomhus. Du kanske vill överväga att köpa två kaninburar om du planerar att hålla din kanin mestadels utanför. En för utomhus och en för inomhus under kallt eller dåligt väder.

3 din kanin burar bör vara minst fyra gånger större än din kanin. Om du köper två kaniner, bör buren vara åtta gånger större än en av kaninerna. Du kanske vill överväga kaninburar som har två nivåer. Kaniner älskar möjlighet att hoppa runt och utforska en två våningar hem.

4 Undvik kaninburar som har en plastbeläggning på metalltråden sektionerna. Kaniner har varit kända för att tugga bort plastbeläggning och som kan orsaka vissa hälsoproblem.

5 Många kaninburar har aa tråd golv med en kastrull under för att fånga kaninspillning. Även om dessa är bekvämt för kaninägare, de är inte den bästa för kaninen. Det är inte det mest bekväma alternativet för din kanin och kan även orsaka skada. Eftersom vissa kaniner kan kattlådan utbildad, kan du köpa kaninburar med en fast botten och sätta en liten låda mitt i buren. Du kan också lägga ett lager av tidningen över den fasta botten och helt enkelt byta pappers varje dag för att hålla buren ren.

6 Försök att hitta kaninburar som har tak som öppnar upp. Det kan vara lättare att ta din kanin in och ut ur kaninburar som kan öppnas från toppen. Det gör det också lättare att få en låda in och ut. Om du planerar att låta din kanin komma och gå som han vill, se till att din kanin bur har en dörr i fronten.

7 Shoppa. Kaninburar är dyra. Några av de bästa erbjudandena kan hittas på nätet. Kolla Craigslist att se om någon säljer typ av bur du behöver eller Freecycle att eventuellt få en gratis.

8 Om du planerar att bara bygga en bur, prata med din lokala djuraffären för att få de bästa leveranser och designidéer. Du kanske vill överväga att anlita någon som har erfarenhet av att bygga kaninburar för att vara säker på att du har en trygg och säker miljö för din fyrbenta lilla vän.


  

Kommentar