Hur man syr en Hundtröja

July 13

Göra kläder för hundar kan vara relativt enkel, liksom billigt, jämfört med dem som kan köpas i en butik. Det finns lite sömnad inblandade; de flesta av projektet skär kläder för att passa hunden ordentligt. Hundar finns i alla former och storlekar. Mönster kan köpas, men de flesta av dem måste ändras för att passa den speciella hunden som utrustade. Ett av de enklaste projekt för hund kläder skulle vara en T-shirt. Att köpa en färdig T-shirt är ett alternativ, men på grund av att lagra politik, de flesta hundar inte tillåtna föras in i en butik, såvida de inte är nödvändiga för funktionshindrade. Detta gör att köpa en t-shirt som passar en viss hund ordentligt mycket svårt.

Instruktioner

1 Lägg tygstycket som kommer att användas för t-shirt på en plan yta, vikas på mitten på längden. Börja med att mäta hunden från axeln till motsatt axel. Dela mätningen på mitten och rita konturerna på tyget med hjälp av ett tyg penna. När du drar denna linje, se till att markera en båge i stället för en rak linje. Bågen blir del av skjortan som går runt hundens hals.

2 Mät från sidan av hundens hals till mitten av det främre benet. Se till att bandet går mot djuret. Rita dessa mätningar på det vikta tyget. Därefter mät runt hundens främre benet. Rita en båge på tyget med användning av måttband på dess kant.

3 Placera måttbandet på baksidan av hundens hals där kragen ska lägga. Sträcka bandet till mitten av hundens rygg. Var noga med att lägga till några inches för falsning och dra den totala mätningen på tyget.

4 Ta ett mått på hundens midsection. Nu drar halv av mätningen på tyget. Nästa, mät från mitten av hundens rygg till området under det främre benet. Dra denna beräkning på tyget.

5 Klipp tyget längs alla färdigritade linjer. Sy ihop de främre och bakre axelpartiet. Därefter sy ena axeln bit till motsatt axel stycket. Sy sidosömmarna tillsammans, att se till att sy rakt så att tyget inte rynka. Sist kantar halsen, midjan och båda armarna.

Tips

  • Att göra en hund T-shirt är trial and error. Det är bäst att använda en billig tyg när du gör den första T-shirt så att mönstret kan förbättras för den specifika hund och för T-shirt för att passa ordentligt.

  

Kommentar